Glutenvrij ondernemen: The WHY #3

Al maanden loop ik met mijn hoofd in de wolken. Dat gevoel dat je hebt als je weet dat je op het goede spoor zit. Een gek gevoel in je buik, een soort kruising tussen verliefd en zenuwachtig, ken je dat? Ik hoop van wel. Voor mij is het een gevoel van verandering en avontuur. En daar houd ik van.

 

Steeds meer krijg ik bevestiging van waarom we dit willen en gaan doen. En vooral ook voor wie. Om zoveel mogelijk meningen te horen, heb ik al vrij snel mijn plannen tegen iedereen aangehouden. Zo zat ik laatst in een speeltuin met mijn drie kids. Ik raakte aan de praat met een andere ouder en vertelde haar over mijn idee om Floor’s coffee & brunch bar te beginnen. Zij bleek een vriendin met coeliakie te hebben en ze had meteen het idee om haar vriendin te verrassen met een uitje naar ‘Floor’s’. Haar vriendin vindt het spannend om in een restaurant te eten, ze wist zeker dat zij dit heel fijn zou vinden.

 

Een ander voorbeeld: een vriendin van mijn moeder heeft een dochter met coeliakie. Toen de vriendin haar dochter vertelde dat er een 100% glutenvrij tentje in Leiden zou komen, was zij oprecht zó enthousiast dat dat haar moeder weer verraste. Haar moeder was gegrepen door deze oprechte eerste reactie en besefte dat coeliakie een flinke impact heeft op het ‘even in de horeca wat eten’. Dat er zo’n tentje is waar haar dochter onbezorgd kan zitten, stemde haar en haar dochter dus super vrolijk. Nice!

 

WAT WIL DE GLUTENVRIJE GAST?

Uit onderzoek dat ik heb gedaan onder 60 mensen met coeliakie, geeft 61% aan heel graag naar een volledig glutenvrij tentje te gaan. Om alles te kunnen kiezen én om veilig te kunnen eten. Zij willen daar tot maximaal 40 minuten voor omrijden. De rest is tevreden met de opties bij andere restaurants, mits het personeel kennis van zaken heeft. 10% wil graag gecombineerd met vegan, 30% expliciet niet. Ook in dit onderzoek kwamen veel mooie reacties voorbij. Wij gaan zorgen dat er voor iedereen opties zijn. Vegan, vega, gezond en ook heerlijk ongezond. ☺ Floor wil graag altijd bitterballen op het menu. Vooruit dan maar 😉

 

Sinds dat we het pand hebben en onze plannen kunnen delen, komen veel van dit soort blije reacties op ons pad. Zo bijzonder. Dit is waarom we het doen!

 

This is The WHY!

 

NEXT STEP? OUR TEAM!

Wil je meehelpen om onze droom te verwezenlijken? Wil je onderdeel zijn van deze nieuwe hotspot, het állereerste glutenvrije tentje met verrukkelijk eten in Leiden en omstreken? Kom dan in ons team. We zoeken een team van Glutenfree Chefs (iedereen met affiniteit voor lekker koken!) en toppers in de bediening. En heb jij coeliakie? Hoe fijn is het dat je veilig bij ons kunt werken! ☺ Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje.

 

https://www.instagram.com/p/CiSD0A0LxD2/

 

Up to date blijven over de 100% glutenvrije horecagelegenheid: ‘Floor’s coffee & brunch bar’ van Irene? Ze zal meerdere blogs schrijven voor Miss Glutenvrij en al haar avonturen met ons delen!

 

Steun Floor’s coffee and brunch bar! Volg ze hier op Instagram. Alle blogs lezen? Klik op deze link om niks te missen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *