Glutenvrij Uit Eten In Den Haag

Coeliakie of een andere reden om glutenvrij te moeten eten, mogen niet in de weg staan als je uit eten wilt. Om het wat makkelijker te maken staan hieronder een aantal leuke plekken om glutenvrij uit eten te gaan in Den Haag!

s’Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en ligt aan zee. Hoewel Den Haag niet de hoofdstad is van Nederland, zit hier wel de regering van het land. Een belangrijke stad dus, en ook super mooi en gezellig. Bezoek Paleis Noordeinde, het Vredespaleis of het Mauritshuis als historisch culturele hoogtepunten in de stad. Of wandel over de promenade in Scheveningen en langs het Kurhaus. Als je een dagje in Den Haag bent, vraag je je misschien af waar je goed glutenvrij kan eten. Wij hebben een paar superleuke restaurantjes voor je verzameld, voor fijn glutenvrij uit eten in Den Haag.

ZEBEDEUS

Restaurant Zebedeus is een restaurant met veel ruimte, een goede sfeer en lekker eten. Dat niet alleen, ze hebben ook een groot assortiment aan glutenvrije producten. Je kunt er lunchen, dineren en borrelen.  Ook is er een bier & wijn kaart en een cocktail kaart, er is dus van alles te krijgen en er is genoeg keuze uit alles. Elk gerecht waar brood bij zit kan met glutenvrij brood geserveerd worden. Op de menukaart staat duidelijk welke gerechten glutenvrij zijn!
Hier kan je heerlijk eten op een prachtige locatie. Met goed weer kan je ook op het terras zitten.

Locatie: Rond de Grote Kerk 8, 2513 AM Den Haag

 

BAGELS & BEANS

Bij Bagels & Beans kan je heerlijk een kopje koffie drinken en genieten van een belegde bagel. Er zijn veel verschillende locaties in Den Haag dus er is al altijd wel één dichtbij!

Qua eten zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen en je kan altijd aangeven dat je een glutenvrije bagel wilt in plaats van een normale bagel. Je kunt natuurlijk ook altijd nog de allergenen informatie vragen en dan weet je zeker dat het goed gaat.

Locaties:

Aert van der Goesstraat 2, 2582AK, Den Haag (Bij de Frederik Hendriklaan en dicht bij het strand van Scheveningen!)

Piet Heinplein 3, 2518CA, Den Haag (In het centrum, achter Paleis Noordeinde)

Plaats 21-23, 2513AD Den Haag (In het centrum, bij de Hofvijver)

Spui 40, 2511BS Den Haag (In het centrum, bij het Stadhuis)

Thomsonlaan 53, 2565HX Den Haag (In de bomenbuurt)

 

THE WELSH BAKESTONE

The welsh Bakestone is een bakkerij waar je het meest verse brood kunt halen wat er te krijgen is. Alles is helemaal glutenvrij en er is keuze uit van alles en nog wat! Er is niet alleen vers brood maar ook koekjes, taart, gebak en andere lekkernijen. Er kan afgehaald worden en besteld dus het is voor iedereen toegankelijk. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat ze allemaal voor lekkers hebben.

Locatie: Zilverstraat 102a, 2544EL Den Haag

CENCALLI

Cencalli is een Mexicaans restaurant waar verse ingrediënten worden gebruikt om kwaliteit te garanderen. Bijna alle gerechten zijn glutenvrij en dat is natuurlijk erg fijn! De sfeer is typisch Mexicaans en erg gezellig. Perfect als je van de Mexicaanse keuken houdt. Denk aan tortilla’s, quesadilla’s en taco’s. *Helaas is Cencalli permanent gesloten*

Locatie: Korte Houtstraat 14C, 2511 CD Den Haag

 

PIZZERIA IL VESUVIO

Il Vesuvio is een gezellige pizzeria met veel keuze uit verschillende soorten pizza. Er wordt goed rekening gehouden met glutenvrij en kruisbesmetting en je kan aangeven bij de bediening of je een glutenvrije pizza wilt. Het is dé plek om naartoe te gaan als je glutenvrije pizza zoekt in Den Haag! Het restaurant is geopend van donderdag tot zondag, vanaf 17:00 uur.

Ook is de pizzeria in het bezit van een pizzawagen waarmee elke vrijdagavond in Berkenwoude iedereen pizza’s, lasagne, spaghetti en andere lekkernijen af kan halen.

Locatie:  Laan van Meerdervoort 14, 2517AK Den Haag

 

LA PASSIONE

La Passione is een Italiaans restaurant waar je heerlijk Italiaans glutenvrij kan dineren. Er is van alles te halen, van vis tot vleesgerechten en pasta’s, en als je aangeeft dat je een gluten allergie hebt, kan je glutenvrije pasta in plaats van normale pasta krijgen!

Locatie: Noordeinde 197, 2514GS Den Haag

BIK FRIETWERK

Dit is zo’n leuke! Bik frietwerk is een gezellig restaurant waar alles gaat om friet; kwaliteit friet. Bij Bik frietwerk kan je veel verschillende gerechten bestellen met friet als de basis. Er zijn veel keuzes van vlees tot vis en vega. Er zijn ook genoeg keuzes voor als je glutenvrij wilt! Bik Frietwerk zit op de route als je van Den Haag Centraal station naar het Centrum loopt. Top locatie om je dag mee af te sluiten dus.

Locatie: Turfmarkt 228, 2511DJ Den Haag

Eet smakelijk 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *