Coeliakie en glutensensitiviteit mogen niet in de weg staan als je uit eten wilt. Om het wat makkelijker te maken staan hieronder een aantal leuke plekken om uit eten te gaan in Den Haag!

Zebedeus

Locatie:

Rond de Grote Kerk 8, 2513AM Den Haag

 

 

 

 

 

Restaurant Zebedeus is een restaurant met veel ruimte, een goede sfeer en lekker eten. Dat niet alleen, ze hebben ook een groot assortiment aan glutenvrije producten. Je kunt er lunchen, dineren en borrelen.  Ook is er een bier & wijn kaart en een cocktail kaart, er is dus van alles te krijgen en er is genoeg keuze uit alles. Elk gerecht waar brood bij zit kan met glutenvrij brood geserveerd worden en op de menukaart staat welke gerechten glutenvrij zijn!

Bagels & Beans

Locatie:

Aert van der Goesstraat 2, 2582AK, Den Haag

Piet Heinplein 3, 2518CA, Den Haag

Plaats 21-23, 2513AD Den Haag

Spui 40, 2511BS Den Haag

Thomsonlaan 53, 2565HX Den Haag

 

 

 

 

 

Bij Bagels & Beans kan je heerlijk een kopje koffie drinken en genieten van een belegde bagel. Er zijn veel verschillende locaties in Den Haag dus er is al altijd wel één dichtbij!

Qua eten zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen en je kan altijd aangeven dat je een glutenvrije bagel wilt in plaats van een normale bagel. Je kunt natuurlijk ook altijd nog de allergenen informatie vragen en dan weet je zeker dat het goed gaat.

 

The Welsh Bakestone

Locatie: Zilverstraat 102a, 2544EL Den Haag

The welsh Bakestone is een bakkerij waar je het meest verse brood kunt halen wat er te krijgen is. Alles is helemaal glutenvrij en er is keuze uit van alles en nog wat! Er is niet alleen vers brood maar ook koekjes, taart, gebak en andere lekkernijen. Er kan afgehaald worden en besteld dus het is voor iedereen toegankelijk.

 

 

 

 

 

Cencalli

Locatie:

Korte Houtstraat 14C, 2511CD Den Haag

Cencalli is een Mexicaans restaurant waar verse ingrediënten worden gebruikt om kwaliteit te garanderen. Bijna alle gerechten zijn glutenvrij en dat is natuurlijk erg fijn! De sfeer is typisch Mexicaans en erg gezellig. Perfect als je van de Mexicaanse keuken houdt.

 

 

 

 

 

Pizzeria il Vesuvio

Locatie:

Laan van Meerdervoort 14, 2517AK Den Haag

 

 

 

 

 

 

Vesuvio is een gezellige pizzeria met veel keuze uit verschillende soorten pizza. Er wordt goed rekening gehouden met glutenallergie en je kan aangeven bij de bediening of je een glutenvrije pizza wilt. Het is dé plek om naartoe te gaan als je glutenvrije pizza zoekt in Den Haag!

Ook is de pizzeria in het bezit van een pizzawagen waarmee elke vrijdagavond in Berkenwoude iedereen pizza’s, lasagne, spaghetti en andere lekkernijen af kunnnen halen.

La passione

Locatie: Noordeinde 197, 2514GS Den Haag

 

 

 

 

 

La Passione is een Italiaans restaurant waar je heerlijk Italiaans kan dineren. Er is van alles te halen van vis tot vleesgerechten en pasta’s en als je aangeeft dat je een gluten allergie hebt, kan je glutenvrije pasta ipv normale pasta krijgen!

 

Bik Frietwerk

Locatie: Turfmarkt 228, 2511DJ Den Haag

 

 

 

 

 

Bik frietwerk is een gezellig restaurant waar alles gaat om friet, kwaliteit friet. Bij Bik frietwerk kan je veel verschillende gerechten bestellen met friet als de basis. Er zijn veel keuzes van vlees tot vis en vega. Er zijn ook genoeg keuzes voor als je een gluten allergie hebt!

Eet smakelijk!