Glutenvrije Bloggers Borrel

Terugblik op de Glutenvrije Bloggers Borrel

Miss Glutenvrij zet zich in om glutenvrije bloggers bij elkaar te brengen en nieuwe contacten op te doen. We vonden het heel erg leuk om 26 februari onze eerste echte Glutenvrije Bloggers Borrel te organiseren. We vertellen je graag meer over deze gezellige middag.

Rondleiding bij Glutenvrijemarkt.com

Om 14:00 uur waren de genodigden welkom in het magazijn van Glutenvrijemarkt.com in Leiderdorp voor een rondleiding, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Voor sommigen was het magazijn van Glutenvrijemarkt.com al bekend terrein, maar voor anderen was het de eerste kennismaking met dit glutenvrije Walhalla. Je kan hier door de schappen struinen, kiezen uit meer dan 2000 glutenvrije producten en je verbazen over alle opties in glutenvrij bier.

Borrelen bij Floor’s Coffee & Brunch Bar

Hierna verplaatste iedereen zich naar het centrum van Leiden, waar het 100% glutenvrije eettentje ‘Floor’s Coffee & Brunch Bar‘ zich bevindt. We werden warm welkom geheten door Irene en haar lieve personeel. Irene vertelde wat over de drijfveer achter haar restaurant, over haar dochter die coeliakie heeft en hoe de eerste maanden van Floor’s Coffee & Brunch Bar eruit hebben gezien. Lees hier meer over Irene en de door haar geschreven blogs uit de serie Glutenvrij Onderenemen.

Natuurlijk was alles 100% glutenvrij! Heerlijke bitterballen, kaasballetjes, Mini slagroomoesjes en meer… De glutenvrije bloggers borrel was vol lekkers.

Glutenvrije Bloggers Borrel

Miss Glutenvrij

Sinds 2022 beheren wij, Eva, Anne en Floor, het platform Miss Glutenvrij. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat meer te vertellen over de geschiedenis van Miss Glutenvrij. Wist je dat Miss Glutenvrij al sinds 2012 bestaat? Het was leuk om te horen dat veel van jullie Harmke, die destijds Miss Glutenvrij gestart is en veel heerlijke recepten heeft geplaatst, al kenden! Jaren later heeft Michelle, bekend van Bakers & Fakers, Miss Glutenvrij uitgebreid tot een glutenvrije lifestyle platform. Helaas heeft Michelle haar grootse plannen niet kunnen doorzetten (I.M. 2022).

Miss Glutenvrij Magazines

2022 is een jaar geweest waarbij de focus van Miss Glutenvrij vooral lag op de drie magazines die wij hebben mogen uitbrengen, in samenwerking met Glutenvrijemarkt.com. Hier ging veel tijd in zitten en we zijn super trots op de resultaten en willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft gehad heel hartelijk danken!  De tijdschriften zijn gratis te bestellen, voeg ‘m toe aan je mandje bij Glutenvrijemarkt.com!

Ook dit jaar komt er een tijdschrift aan, maar gezien het harde werk dat achter de schermen hiervoor verricht wordt door ons, en ook onze andere plannen voor Miss Glutenvrij, zal dit in 2023 maar één Magazine worden. Maar we hopen een knaller!

Events en toekomst

We zitten vol met ideeën voor Miss Glutenvrij! Soms is het lastig om hier keuzes in te maken of prioriteiten in te stellen, maar qua leuke plannen is ons lijstje lang! Een event als dit, vinden we dan ook heel erg leuk om te organiseren en we hopen in de toekomst dit vaker te doen! Elkaar ontmoeten en leren kennen, maar ook een gelegenheid om even lekker te kunnen sparren. Dat is toch heerlijk?! Houd de website en Socials in de gaten.

Miss Glutenvrij, een platform voor iedereen

Ook willen we dat JIJ je welkom voelt bij het platform Miss Glutenvrij. Misschien heb je coeliakie, maar er zijn ook genoeg andere redenen om glutenvrij te eten. Een tarweallergie, sensitiviteit of hormonaal bijvoorbeeld. Als jij gebaat bent met glutenvrij eten, of familieleden hebt die glutenvrij eten, of gewoon een foodie bent, dan is Miss Glutenvrij er voor jou!

Daarom vinden we het ook superleuk als je een gastblog wil schrijven over een leuke glutenvrije ervaring, vakantie, of glutenvrij recept wilt delen.

We willen graag Irene en haar personeel heel hartelijk bedanken en glutenvrijemarkt.com voor de sponsoring! 

Glutenvrije Bloggers Borrel
Glutenvrije Bloggers Borrel
MGV AD Genius
Glutenvrije diepvries
Find Me Gluten Free

Op de hoogte blijven van alle glutenvrije nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een gezellige mail van ons :)