Deze wrap met tonijn maakte ik ’s ochtends voor ik naar mijn werk ging. Binnen vijf minuten was ik klaar en had ik een lekkere lunch gemaakt, deze wrap is ook ideaal voor onderweg. 

Zoals jullie weten, eet ik niet iedere dag brood als lunch. Ik eet graag salades, maar sinds de nieuwe wraps van Schär te koop zijn, eet ik die ook graag als lunch. Kijk mee hoe ik in en handomdraai een wrap met huisgemaakte tonijnsalade maak.

Ingrediënten (voor 2 wraps)

  • 2 wraps van Schär (te koop bij speciaalzaken en online)
  • 60 gram tonijn in water uit blik (half blikje)
  • Half rood uitje gesnipperd
  • 4 cherrytomaatjes in vier stukken
  • Handje rucola
  • 1 eetlepel glutenvrije fritessaus/ mayonaise
  • 2 eetlepels pesto
  • Zout & peper

IMG_0008Ik zie dat ik vergeten ben de rucola op de foto te zetten.

IMG_0009Meng met een vork de tonijn met de rode ui en fritessaus en doe hierbij zout en peper naar smaak.

IMG_0011Warm de wraps op. Ik deed twee wraps tegelijk in de magnetron en dan een halve minuut op vol vermogen. Wel zo snel als je ’s ochtends haast hebt.

IMG_0013Besmeer pesto over de twee wraps. Doe hierop aan één zijde de rucola, tonijnsalade en de cherrytomaatjes.

IMG_0015Rol voorzichtig beide wraps dicht. Begin aan de kant waar je toppings liggen.

IMG_0016Snij de wrap door midden en klaar is je lunch. Ik deed aluminiumfolie om de wraps om ze bij elkaar te houden en er voor te zorgen dat ze niet uit elkaar vallen. Daarna deed ik ze in een bakje.

work wrapIk nam mijn wraps mee naar mijn werk en deed ze daar in de koelkast. ’s Middags haalde ik ze er uit en waren ze nog steeds lekker zacht en niet droog. Ik zou deze wrap gerust meenemen als ik een dagje weg ga en mijn lunch niet in de koelkast kan doen, ik weet zeker dat ze dan nog steeds lekker zijn.

Heb jij de wraps van Schär al geproefd? En hoe beleg jij ze?