Zondag is er weer een glutenvrije markt op Hoeve Ravenstein

Zondag 1 september is weer een kleinschalige glutenvrije markt op Hoeve Ravenstein in Baarn. Op deze leuke glutenvrije markt vind je diverse marktkramen gevuld met dagverse glutenvrije lekkernijen. Zoals Bakkerij Puur, Saluti da Italia, By Eems en diversen anderen. Marike van Oh My Pie is a.s. zondag ook aanwezig met een spannende onthulling.

Dagvers!

De glutenvrije afdeling in de winkel ligt ook vol lekkers! Zoals dagvers brood en gebak van Train de Vie en Glutenvrij & Meer. Ook gelden er aantrekkelijke kortingsacties op diverse merken.

Op het terras in de zon

Op het terras worden dagverse glutenvrije gebakjes en lunch gerechten aangeboden. Zoals Citroen meringue taartjes, carrot cake, broodjes met kip, eiersalade of een wrap belegd met tonijn en appel!

Voor meer informatie lees je gauw verder op de website van Hoeve Ravenstein

Hoeve Ravenstein

Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van biologische, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio. Maar eerst eens even kennismaken. Aangenaam! Dit zijn boer Jan, boerin Gerda en hun kinderen Jeroen, Saskia,  Esther en schoonzoon Arnold.

Hoeve Ravenstein, Landgoed Groeneveld
Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *