Vandaag 5 heerlijke glutenvrije pizzarecepten. Wat is jouw favoriete glutenvrije pizza recept?


1. Slice Slice Baby!

Wie heeft er vanavond zin in een knapperige glutenvrije pizza? Met dit recept maak je de lekkerste glutenvrije en vegan pizzabodem. Je kunt de bodems kort afbakken en invriezen of meteen beleggen en eindelijk weer eens genieten van de pizzasmaak die je gewend was van voordat je glutenvrij ging eten. Met dit heerlijke recept van Bakers and Fakers bak je écht de lekkerste glutenvrije pizza’s. Probeer het zelf eens >>>

De lekkerste glutenvrije pizza. Een handig glutenvrij en vegan pizzabodem recept


2. Pizza met groente

In dit recept kiest Harmke ervoor om het vlees een keertje achterwege te laten en ze belegt haar pizza met lekker veel groente en champignons. In plaats van de Semper bodem kun je ook voor de glutenvrije pizzabodems van het merk Schär kiezen of gebruik gewoon een glutenvrije wrap als pizzabodem. #tipvandedag

Gezonde glutenvrije pizza


3.Turkse pizza

Wie heeft er zin in een glutenvrije Turkse pizza? Met rundergehakt en verse peterselie lijkt deze pizza verrassend veel op de Pizza’s van de kebabzaak om de hoek.

Glutenvrije Turkse pizza


4. Ricotta, spinazie en ham

Deze gouden combinatie aan pizza toppings maakt zeker een lekkere maaltijd. Serveer de pizza met een grote groene salade en geniet er lekker van!

Glutenvrije pizza met ricotta, spinazie en rauwe ham


5. Klassieker. De Margherita!

Maak je glutenvrije pizza helemaal zelf voor het lekkerste resultaat. Beleg hem dan zoals ’t hoort. Met enkel tomatensaus en kaas. Nog wat verse Italiaanse kruiden en je bent klaar voor een avondje Netflix!

Verse Pizza Margherita Glutenvrij