Tosti Hawaï

Jammie, tosti’s. Je kunt me er nog net niet voor wakker maken ’s nachts, maar ik lust ze heel graag. In dit artikel een makkelijke, maar hele lekkere: De tosti Hawaï. Dat is weer eens anders dan een Pizza Hawaï. 

De laatste tijd heb ik constant zin in warme of rijk belegde broodje. Een tosti is daarom altijd een goed idee. In dit artikel laat ik zien hoe ik mijn glutenvrije tosti Hawaï maak met ham en ananas.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes glutenvrij brood
  • 2 plakjes ham
  • 1 grote plak kaas naar eigen keuze
  • Ananas in kleine stukjes

Werkwijze

Leg de plakjes ham op het eerste sneetje brood. Doe daarop de ananas, daarop de plak kaas en dan weer een stuk brood. Doordat je de ananas tussen de ham en de kaas doet, blijft het plakken en valt het er niet tussenuit. Zorg dat je tosti-ijzer goed warm is en leg de broodjes er tussen. Even wachten… en je hebt een lekkere hartige frisse tosti Hawaï. De combinatie van zoet en hartig, maakt het zo lekker.

Eet smakelijk!


Bezoek de Tosti-pagina van Miss Glutenvrij als je volgende keer een andere tosti wil proberen!