Jammie, tosti’s. Je kunt me er nog net niet voor wakker maken ‘s nachts, maar ik lust ze heel graag. In dit artikel een makkelijke, maar hele lekkere: De tosti Hawaï.

Een boterham met pindakaas vind ik ook lekker, maar gaat mij op een gegeven moment vervelen. De laatste tijd heb ik constant zin in warme of rijk belegde broodje. Een tosti gaat er bijna elke dag wel in. In dit artikel laat ik zien hoe ik mijn tosti Hawaï maak.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes glutenvrije brood
  • 2 plakjes ham
  • 1 grote plak (jonge) kaas in twee stukken
  • Ananas in kleine stukje (een ring ananas kan ook)

Werkwijze

Leg de plakjes ham op de broodjes, daarop de ananas, daarop de plak kaas en dan weer een broodje. Doordat je de ananas tussen de ham en de kaas doet, blijft het plakken en valt het er niet tussenuit. Zorg dat je tosti-ijzer goed warm is en leg de broodjes er tussen. Even wachten… en je hebt een lekkere hartige frisse tosti. Eetsmakelijk!