Deze glutenvrije chocolate chip cookies zijn hier perfect voor de kou. Ze zijn makkelijk te maken, super lekker en ook nog vegan! Dit recept is heel snel gemaakt en daarom ook perfect als tussendoortje.
Het heerlijke cookies recept
Vegan en glutenvrij
Ingrediënten:
- 400 Gram glutenvrij Boekweitmeel
70 gram cacaopoeder
½ theelepel zout
1 theelepel baking soda
225 gram suiker
100 gram vegan chocolade
½ theelepel vanille
70 ml plantaardige olie
100 ml sojamelk
Aanwijzingen:
-
- Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
- Neem een kom en mix de cacao, boekweitmeel, baking soda en zout.
- Meng in een aparte kom de olie, suiker, sojamelk en vanille.
- Hak de chocolade in stukjes (de grootte kan je zelf kiezen).
- Voeg de meel mix geleidelijk toe aan de vloeibare mix en blijf roeren tot het mooi glad is.
- Voeg de stukjes chocolade toe.
- Verdeel het deeg in kleine circels over de ovenplaat.
- Bak de koekjes 8 tot 10 minuten gaar.
Eet smakelijk!