Alle glutenvrije webwinkels in een handige lijst

Een lijst met 28 glutenvrije webwinkels! We weten allemaal dat het glutenvrije aanbod in de lokale buurtsuper niet altijd even toereikend is. Zelfs in 2020 krijgen sommige supermarkten het nog steeds voor elkaar om welgeteld twee glutenvrije afbakbroodjes, van het merk dat ik hier niet zal noemen – maar iedereen kent het en het éénmalig koopt en dan nooit meer –  en wat oranje gekleurde pasta naast de suikervrije chocolade in het dieetschap te etaleren alsof dat voldoende is. #NEE #DUS

Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel handige glutenvrije winkels met een uitgebreid (en vaak ook lactosevrij) assortiment. Hieronder een handige lijst met onze favoriete glutenvrije online winkels. En echt, er bestaan zulke heerlijke glutenvrije producten! Knap asjeblieft niet af op de droge broodjes uit de supermarkt!

GESPECIALISEERDE WEBWINKELS

Sommige zijn gespecialiseerd in verse bakkersproducten, zoals Bakker Leo, de Gebaksjuwelier en The Welsh Bakestone. Andere online shops hebben allerlei glutenvrije meelsoorten en kant-en-klare ingrediënten, zoals glutenvrijemarkt.com. Handig, want met zo een groot assortiment kan je bijna ál je boodschappen in één keer doen. En je hoeft niet te checken bij elk product of het glutenvrij is natuurlijk. 

ZWARE BOODSCHAPPEN

Het voordeel van boodschappen thuis laten bezorgen, is dat je makkelijk ‘in bulk’ kan shoppen, dus in grote hoeveelheden. Als het aan de voordeur geleverd wordt, hoef je geen zware zakken met meel te tillen. Ook scheelt het vaak in kosten als je grote hoeveelheden tegelijk koopt. Bekijk hier meer tips om te besparen op glutenvrije boodschappen. Want, zoals we allemaal weten, glutenvrij eten is helaas behoorlijk duur.

Let wel op, niet alle webwinkels uit het rijtje zijn 100% glutenvrij. Sommige zijn genoemd, omdat ze een zeer groot glutenvrij aanbod hebben, zoals Holland&Barrett en de Gezondheidswinkel. Je kan gelukkig vaak bij de filters aanvinken dat je alleen glutenvrije producten weergeven wilt hebben. Dat maakt het online shoppen makkelijker.

De 28 favoriete glutenvrije webwinkels van Miss Glutenvrij

Allergento

Asian Food lovers

Bakker Leo

Broodpakket.nl

Biologische toko

Dieet Ook

Doves Farm UK

The free from shop

Gebaksjuwelier

Glutenlooz & zo

Glutenvrije bier specialist

Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije Super

Glutenvrije visboer

Glutenvrijewebshop.nl

GezondheidsWinkel

Happy Bakers

Holland & Barrett

Italian market

Le Poole

Online drogist

Ruttmans

Senzagroep

Tlant Webshop

Train de Vie

De Weegschaal

The Welsh Bakestone

WinkelGlutenvrij

* Aangezien deze blog in 2020 is geschreven, kan het zijn dat sommige linkjes verouderd zijn. Deze lijst is in 2022 nog een keer geüpdatet en we proberen de lijst bij te houden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *