Deze glutenvrije wrap met zalm, kruiden roomkaas, rucola, komkommer en Parmezaanse kaas is heerlijk als lunch of hapje voor tijdens een feestje.
De combinatie zalm en kruidenroomkaas blijft voor mij goud. Met rucola, komkommer en Parmezaanse kaas maak je er een echt feestje van.
Ingrediënten (voor 2 wraps/ 12 hapjes)
- 2 Wraps (Schär)
- 2 eetlepels kruiden roomkaas
- 50 gram gerookte zalm
- Handje rucola sla
- Handje pijnboompitjes
- Deel van komkommer
- Parmezaanse kaas
Werkwijze
- Doe de wraps één voor één 30 seconden op 700 watt in de magnetron.
- Besmeer de wraps met de kruiden roomkaas. Leg in het midden de rucolasla.
- Snijd de zalm in plakjes en leg dit op de sla.
- Rooster de pijnboompitjes en leg deze op de zalm.
- Gebruik een rasp om flinterdunne komkommerplakjes te maken, leg deze op de wrap.
- Rasp de Parmezaanse kaas en leg dit op de komkommer.
- Rol de wrap dicht.
- Snijd in twee stukken voor een lunch wrap of in meerdere stukken als je een hapje maakt, zet dan in elk deel een prikker.