Zien we jou op de Glutenvrije Zomermarkt 2022?

Morgen, zaterdag 25 juni, is het weer zo ver! We kunnen weer genieten een van de grootste glutenvrije evenementen van Nederland: de Glutenvrije Zomermarkt van Glutenvrijemarkt.com!

 

WAT KAN JE DOEN OP DE ZOMERMARKT?

Bij deze zomermarkt zullen weer veel kraampjes aanwezig zijn met lekkere proeverijen, waaronder ook Ciao GlutenThe Welsh BakestoneDe Glutenvrije VisboerLynn Tosti en VA Foods. Dat wordt glutenvrij genieten!

Ontdek jij producten die je nog niet eerder kende in het grote magazijn van Glutenvrijemarkt? Laat je verrassen door de vele glutenvrije producten die er te vinden zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Glutenvrijemarkt een hele stelling vol met glutenvrij bier heeft? Dit wordt ook wel het biereiland genoemd. Of dwaal door de stellingen heen; op zoek naar jouw nieuwe favoriete koekje, broodje of snack!

Scoor op de markt ook jouw favoriete producten met hoge kortingen! Er zijn verschillende acties die alleen gelden op de Zomermarkt.

Voor de kids is er ook wat te doen. Zo is er een springkussen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Prijzen weten?

Aangezien Glutenvrijemarkt.com een webshop is en geen supermarkt, zullen er niet bij alle producten een prijskaartje staan. Gelukkig hebben ze daar een goede oplossing voor! Download hier (in de App Store of Play Store) de app en klik op ‘productscanner’. Als je nu de barcode van een product scant, kan je gelijk de meest recente prijs zien! Super handig! (Je kan natuurlijk ook een van de medewerkers vragen om hulp!)

Bij verschillende kraampjes van merken is een eigen kassa, dus wat contant geld is niet overbodig!

 

Paasmarkt 2022

Was jij bij de Glutenvrije Paasmarkt 2 april 2022? Dit was de eerste Glutenvrije Markt die werd georganiseerd in twee jaar! Helaas was er tijdens de Coronalockdowns niks mogelijk en daarom was deze markt extra speciaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *