Met het Meisterbäckers brood van Schär maakte ik een heerlijke glutenvrije sandwich met salami, kaas en komkommer, die ook zeker bij kinderen in de smaak valt en ideaal is om mee te nemen tijdens een picknick.
Wat is er heerlijker dan tijdens een warme dag gezellig (aan het water) te gaan picknicken? Het Meisterbäckers brood van Schär is ideaal om heerlijke sandwiches mee te maken. Je kunt de broodjes alvast thuis bereiden, maar het brood en beleg kan je ook los in de koelbox meenemen. Zo kan je je sandwich ter plekke zelf bereiden. Een sandwich die zeker bij de kids in de smaak valt is die met salami. Je maakt ‘m als volgt.
Ingrediënten
- 3 Meisterbäckers Mehrkorn sneetjes (Schär)
- 1 plak jonge kaas
- 4 mini plakjes salami
- 8 schijfjes komkommer
Extra nodig
- 2 prikkers
- Broodmes
Snij de plak jonge kaas doormidden en leg de twee plakjes die je nu hebt op twee sneetjes. Leg op allebei twee plakjes salami en 4 plakjes komkommer.
Stapel de sneetjes tot een sandwich.
Snij voorzichtig je sandwich schuin door en prik in beide helften een prikkertje. En smullen maar!
[…] al maakte ik met het Meesterbakker brood van Schär een heerlijke sandwich met salami. Nu ging ik voor vis. Mijn favoriete Meesterbakker brood is de Mehrkorn variant, dat hoorde je al […]