Vleesvervangers

vegetarische kaasburgers

‘Easy Cheesy’ vegetarische kaasburgers (glutenvrij)

Deze glutenvrije kaasburgers maak je in een handomdraai. Het ideale recept voor als je oud brood over hebt en perfect als vleesvervanger.    Mijn vriendin Daphne verraste mij weer met een heerlijk recept. Ze noemt deze burgers, ‘Easy Cheesy’s’, en easy zijn ze zeker. Een perfect recept voor als je van je oude brood af […]

‘Easy Cheesy’ vegetarische kaasburgers (glutenvrij) Meer lezen »

Glutenvrije wrap met halloumi

Glutenvrije wrap met Halloumi, vijgen en balsamicocrème

Een glutenvrije wrap is een makkelijke glutenvrije lunchoptie. Het voordeel ervan is dat je heel veel combinaties kan maken en je wrap kan vullen met gezonde ingrediënten. Heb je wel eens halloumi geprobeerd? Wij laten je een eenvoudig recept zien als lunchidee. Een wrap met halloumi, gecombineerd met verse vijgen en balsamico om het af

Glutenvrije wrap met Halloumi, vijgen en balsamicocrème Meer lezen »

Risotto met kastanjechampignons

Risotto met kastanjechampignons en gorgonzola

Risotto met kastanjechampignons en gorgonzola. Wij houden van deze smakencombi! Een recept dat zich ook goed leent voor als er visite komt eten. Hiermee zit je dan echt wel goed. Daphnie van @daphnies.bakery stuurde dit recept naar Miss Glutenvrij. Bedankt, Daphnie!   Risottorijst Het is belangrijk als je risotto wilt maken, dat je kiest voor de juiste

Risotto met kastanjechampignons en gorgonzola Meer lezen »

Taco’s met geroosterde bloemkool en kikkererwten

Nederlanders kunnen over het algemeen geen genoeg krijgen van lekkere pannenkoeken. Denk maar aan de klassieker; een pannenkoek met kaas en spek! Zo’n hartige pannenkoek wordt dan weer niet zo gewaardeerd in Amerika, waar vooral dikke pannenkoeken met zoetigheid een groot succes zijn! Gelukkig is er ook nog de Mexicaanse pannenkoek! Een heerlijke basis voor

Taco’s met geroosterde bloemkool en kikkererwten Meer lezen »