Missglutenvrij magazine

Bij Miss Glutenvrij is het feest! Want het is ons eindelijk gelukt te maken waar we al heel lang mee bezig waren: een eigen geprinte magazine! Onze redactie is enorm trots op het eindresultaat en we kunnen niet wachten om het te delen met onze lezers. Dit gloednieuwe magazine is weer iets heel nieuws en we hopen dat jullie het net zo leuk gaan vinden als wij!

Het Miss Glutenvrij Magazine staat bomvol met deskundige informatie, ervaringsverhalen, recepten en tips. Met 48 pagina’s heb je lekker wat leesvoer, zoals:

  • 12 heerlijke glutenvrije recepten,
  • Een introductie van de Miss Glutenvrij Magazine redactie,
  • Ervaringen ‘Door coeliakie ben ik eindelijk gaan scheiden’ en ‘De Glutenvrije Student’,
  • Het verhaal van de brand bij Brouwerij Oproer,
  • Tips voor Glutenvrij Eropuit
  • En meer…

 

En dat is nog niet alles; dit tijdschrift is namelijk helemaal gratis! Het tijdschrift krijg je bij je bestelling bij Glutenvrijemarkt.com. Geen bestelling doen, maar wel een tijdschrift ontvangen? Dat kan ook! Dan kan je het tijdschrift aanschaffen voor alleen de verzendkosten. Vanwege onze samenwerking met Glutenvrijemarkt.com heb je het magazine, zodra je hem hebt besteld, de volgende (werk)dag al in huis!

Ons gloednieuwe magazine wordt drie keer per jaar uitgegeven. De eerste editie is de Paaseditie, daarna hebben we nog een Zomereditie en een Eindejaarseditie! Dat betekent veel leesplezier het hele jaar door!

 

Bestel hier de Paaseditie!

 

Inmiddels hebben we ook ons tweede magazine uitgegeven. Meer weten? Kijk dan hier.