NCV Foodhall – zaterdag 7 oktober @ Leiderdorp

Aanstaande zaterdag is er een NCV-Foodhall in Leiderdorp. Wat is er allemaal te beleven en te eten? We geven vast een voorproefje en delen hoe je je aan kan melden.

 

Glutenvrije Foodhall

Een glutenvrij foodtruck festival… Dat is toch de droom van iedereen met coeliakie? Een festival is misschien een te groot woord voor dit event, maar bij de foodhall is ALLES glutenvrij! Dat betekent dat je helemaal los kan gaan en voor één keertje nergens op hoeft te letten.

 

Wat kan je eten?

Floor’s Coffee & Brunch Bar verzorgt de koffie. En dan hebben we het over écht goeie koffie, zoals we van Floor’s kennen. Bij Ciao Gluten kan je belegde foccacia’s halen. Maar wedden dat je niet langs het kraampje van de Glutenvrije Visboer kan lopen, zonder dat je direct zin hebt in kibbeling? En ken je Bakkerij Klein Geluk al?

 

Kraampjes op een gezellig pleintje

Het magazijn van Glutenvrijemarkt.com bestaat uit meerdere hallen. In één van deze hallen vindt het event plaats en vind je de kraampjes. Je kan aan een tafeltje gaan zitten op het binnenplein met je glutenvrije lekkers. Het is dus binnen en overdekt.

 

Toegang is gratis!

Een bezoekje aan de Foodhall is helemaal gratis! Maar vergeet je niet aan te melden! Je kan zowel als NCV-lid als niet-lid komen. Klik op deze link om te zien hoe je je moet aanmelden en meer informatie. 

 

Het glutenvrijemarkt.com magazijn

Bij Glutenvrijemarkt.com worden veel vaker glutenvrije markten georganiseerd. Op de Lentemarkt stonden wij ook! Hier lees je hoe het was 🙂 Het lijkt misschien nog ver weg, maar toch komt de winter er al aan! Op 4 november is er een glutenvrije wintermarkt. Mocht je dus niet kunnen komen aanstaande zaterdag, maar wél heel graag binnenkort een glutenvrije markt mee willen maken? Schrijf dit dan alvast in je agenda en hou de updates in de gaten.

 

Nog even shoppen?

Vergeet vooral geen grote boodschappentas, want je kan zaterdag ook nog even een rondje lopen door het glutenvrije magazijn. Ook is er een grote diepvriesafdeling. In het magazijn vind je een grote afdeling glutenvrij bier, heel veel pastasoorten, koekjes, crackers en meer!

 

Locatie

Je bent welkom van 11:00-14:00 uur in het magazijn van Glutenvrijemarkt.com voor de NCV-Foodhall. Shoppen in het magazijn kan tot 16:00 uur.

Lijnbaan 4-8
2352 CK  Leiderdorp

 

*Foto is ter impressie*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *