Ontdek de nieuwe glutenvrije webshop van TLANT en wij geven een pakket weg

Ken jij de glutenvrije producten van TLANT al? Behalve glutenvrij is alles ook nog zonder geraffineerde suikers, 100% natuurlijk en ambachtelijk gemaakt. Wij mogen vandaag iemand verwennen met een luxe pakket. Lees gauw verder…

 

De producten van TLANT?

In sommige luxe hotels werd je misschien al eens blij verrast met de ontbijtproducten van TLANT. Vrij van gluten, geen onnodige geraffineerde suikers en ambachtelijk gemaakt zijn een paar kenmerken van de producten die TLANT sinds kort ook in hun eigen webshop verkoopt. TLANT maakt glutenvrije ontbijtgranen, bijzondere granola crackers en de állerlekkerste fruit spreads in 7 verrassende culinaire smaken.

 

 

Granola

De granola is een heerlijke melange van zaden, noten, granen en bessen, ambachtelijk gebakken in een traditionele oven. TLANT granola is lekker als ontbijt, als topping op een smoothie of als tussendoortje bij een kom (plantaardige) yoghurt of kwark. De granola van TLANT wordt gemaakt met glutenvrije haver van lokale bioboeren. Goed om te weten!

 

 

CRACKERS

De granola crackers zijn eigenlijk nog nergens mee te vergelijken maar jongens wat zijn ze lekker! De crackers zijn gemaakt van een heerlijke melange van zaden, noten en (glutenvrije) granen, ambachtelijk gebakken in een traditionele oven. Zo lekker dat er stiekem geeneens beleg op hoeft.

 

 

FUNKY FRUIT MASH

Zeven unieke marmelades met ieder een eigen culinaire verhaal en de smaken kloppen gewoon. De spreads worden gezoet met appel en bevatten dus geen geraffineerde suikers. Puur natuur, 100% plantaardig en zo lekker.

 

tip: Ik gebruik de fruit mash trouwens ook om mee te bakken. Deze glutenvrije muffins (klik) bijvoorbeeld. In plaats van de verse bosbessen gewoon 2 eetlepels marmelade door het beslag en smullen maar!

 

Het luxe pakket dat jij kunt winnen

Nu vraag jij je vast of welke producten er allemaal in het pakket zitten. Daar kan ik heel kort over zijn. Alles! Neem een kijkje in de webshop van TLANT want in dit pakket zitten gewoon écht álle producten van TLANT zodat je gewoon thuis, aan je eigen keukentafel, dat luxe hotelgevoel mag ervaren. Klinkt goed toch?

 

Wat moet je doen om te winnen? Laat een leuke reactie achter en deel ons berichtje op facebook ook even. Vertel in je reactie waarom jij (of iemand anders) wel een glutenvrij ontbijtje kunt gebruiken. We kiezen volgende week een winnaar. Spannend!

 

*Deze winactie is gesloten en de winnaar is bekend.

Meer weten of TLANT en al die lekkere ontbijtproducten? Neem een kijkje op de website of plaats een bestelling in de webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *