WINACTIE | ontdek de nieuwe OHMYPIE bakmixen

Jullie hebben het vast al gezien maar sinds vorige week scoor je vier te gekke nieuwe glutenvrije bakmixen bij de appie. Het gaat om de vrolijke OH MY PIE bakmixen van het biologische merk Leev die in samenwerking met Marike tot stand zijn gekomen. Omdat Miss Glutenvrij natuurlijk hartstikke fan is mogen we vier van onze lezers blij maken met een proefpakketje. Doe je mee?

 

Voordat we verder gaan met die leuke winactie wil ik jullie eerst iets meer vertellen over de OH MY PIE bakmixen.

 

Leev?

Leev staat voor lekkere en eerlijke producten die altijd gemaakt zijn van biologische ingrediënten. Een deel van de winst gaat naar de Leev foundation. Zo is er bijvoorbeeld een zorgboerderij waar kwetsbare jongeren worden geholpen bij het vinden van een zelfstandige plek in de maatschappij.

 

En dat voelt goed!

Elke keer als jij een van de lekkere en voedzame producten van Leev in je mandje stopt gaat er dus een deel van de opbrengst naar Leev’s goede doelen. Voelt goed nietwaar?

 

De bakmixen

Samen met Marike van het populaire OH MY PIE zijn er 4 glutenvrije bakmixen tot stand gekomen. Ze zijn (vanaf € 2,99) verkrijgbaar bij de AH en staan in het glutenvrije schap. Je kunt kiezen tussen: Power Pancakes, Cheesecake, Cookie Dough Cookies en Choco Muffins. Je moet veel van de ingrediënten wel nog zelf toevoegen maar dat betekent meteen dat je kunt variëren en bij de Cheesecake kun je zo bijvoorbeeld ook voor een lactosevrije versie gaan.

 

Maak kans op een proefpakket!

Wij mogen vier van onze lezers blij maken met een leuk proefpakket. Laat hieronder in een korte reactie weten waarom jij wel een glutenvrije feestje kunt gebruiken en wie weet sta jij straks in de keuken een van deze heerlijke bakmixen te proberen. #spannend!

 

De winnaars worden volgende week bekend gemaakt. Middels een mailtje laten we weten dat je hebt gewonnen.

Volg je Miss Glutenvrij ook al op facebook en instagram?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *