Glutenvrije fajita's met kip

Vrijdag is fajita dag! Maak deze Glutenvrije fajita’s met kip met de wraps van Old El Paso! Een heerlijk gerecht voor jong en oud.

Ingrediënten

  • 1 pak Old El Paso™ Glutenvrije Tortilla’s
  • 2 koffielepels paprikapoeder
  • 1 koffielepel gemalen komijn
  • 1/2 koffielepel chilipoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gr kipfilet, in reepjes gesneden
  • 1 rode ui, in dunne schijfjes
  • 1 rode paprika, in fijne reepjes gesneden
  • 1 limoen, gehalveerd
  • 1 bakje kerstomaten, in 2 gesneden
  • 1 handvol fijngesneden koriander

Bereiding

  1. Meng de paprika, komijn, chilipoeder en olijfolie in een kom en smeer er de kip mee in. Verwarm een grote braadpan en bak de kip op een hoog vuur gedurende 5 minuten of tot ze gaar is.
  2. Voeg de ui en de paprika toe en laat nog 2 minuten sudderen. Besprenkel met het sap van een halve limoen.
  3. Verwarm de tortilla’s zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Maak een frisse salsa door de kerstomaten, de koriander en de rest van het limoensap te mengen. Serveer de warme tortilla’s met de kip, de kruidenmengeling en de frisse salsa.

 

Meer recepten van Old El Paso zien? Klik hier.