Over ons

Miss Glutenvrij is hét online magazine voor de glutenvrije foodie! Omdat een glutenvrij dieet ook gewoon heel erg lekker mag zijn! Alles op het gebied van een glutenvrij dieet, heerlijke recepten, zorgeloze vakanties en de lekkerste glutenvrije producten.

Miss Glutenvrij -over

Glutenvrij platform

Begonnen als persoonlijk blog en inmiddels uitgegroeid tot een heus glutenvrij platform. Samen met gastbloggers, ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van gezonde glutenvrije voeding hopen wij de lezers te verrassen met leuke en vooral ook smaakvolle artikelen die aansluiten bij jouw glutenvrije lifestyle. Een online magazine dat behalve de nodige inspiratie op het gebied van voedselintoleranties de lezers ook informeert over de laatste trends, achtergrond artikelen en glutenvrije hotspots. Met persoonlijke en herkenbare verhalen, een leuke lezersrubriek en vooral heel veel lekkere glutenvrije recepten.

coeliakie opsporing

Samenwerken

Miss Glutenvrij werkt graag samen met gastredacteurs, leuke glutenvrije merken of evenementen. Voor vragen omtrent samenwerkingen of advertentie mogelijkheden neemt u contact op met redactie@missglutenvrij.nl.

Wij hebben ook een glutenvrij magazine. Ben je geïnteresseerd in schrijven voor ons tijdschrift? Dat vinden wij alleen maar leuk! Stuur een mailtje naar: magazine@missglutenvrij.nl om de mogelijkheden te bekijken.

Deel je verhaal!

Op Miss Glutenvrij is ook plek voor herkenbare persoonlijke verhalen. Heb je zelf een mooi verhaal? Leerde je de liefde van jouw leven kennen door je dieet? Was jouw diagnose een lange weg van veel onbegrepen klachten en hindernissen? Of had je net de vakantie van je leven en wil je ons graag vertellen wat jouw tips zijn? Stuur dan nu een mailtje naar redactie@missglutenvrij (anoniem mag ook) en wie weet delen we jouw verhaal wel in onze volgende online editie.