Ik hoop dat je van gerookte zalm houdt, want ik heb twee fijne recepten voor jullie. Met deze vis maakte ik twee heerlijke glutenvrije tosti’s.

Ik ben dol op zalm. Met gerookte zalm maakte ik twee tosti’s waar je je vingers bij op eet. Het brood dat ik gebruik is Allergento wit brood rond. Mijn favoriete brood van het moment en perfect voor een tosti.

IMG_4121: Zalm met creme fraiche en bieslook

Ingrediënten

  • 2 witte boterbammen
  • 1 flinke theelepel crème fraîche
  • Verse bieslook
  • Zalm
  • Zout en peper

Werkwijze
Besmeer één boterham met de crème fraîche. Leg hier overeen verse bieslook die je in klein stukjes hebt gesneden of geknipt (ik knip meestal met een schaar dit gaat makkelijker), strooi zout en peper.Leg zalm erop en vervolgens de andere boterham. In het tosti ijzer en klaar is je tosti.

IMG_4120

Zalm met brie

Ingrediënten

  • 2 witte boterhammen
  • Zalm
  • Plakjes roombrie
  • Flink wat peper
  • Half sjalotje

Werkwijze
Leg op één boterham zalm, hierover plakjes brie, strooit flink wat peper en beleg met een half sjalotjes dat je in stukjes hebt gesneden. Even in het tosti ijzer en ook deze tosti is klaar.

Ik zit echt weer in een tosti fase, kennen jullie dat? Lekker veel tosti’s eten met allerlei heerlijke combinaties.

Heb jij nog een lekker tosti recept voor me?