Dit broodje ei uit de oven is een echte eyecatcher, maar helemaal niet moeilijk te maken. Het ideale glutenvrije broodje voor bij het paasontbijt.

Het is weer bijna Pasen! Gaan jullie dan ook gezellig ontbijten, lunchen, brunchen of dineren met familie/ vrienden? Een heerlijk maar niet moeilijk te maken recept is dit broodje ei uit de oven. Kan als ontbijt, bij de lunch, maar ook als lekker voorafje tijdens het diner.

Ingrediënten

  • 1 Kaiserbroodje Schär
  • 1 ei
  • Handjevol geraspte kaas
  • Peper & Zout
  • Snufje gedroogde peterselie

Verwarm de oven voor op 180 graden Zorg dat het broodje ontdooit is. Hol de binnenkant van het kaiserbroodje uit.

Strooi de kaas in het broodje.

Breek het ei in het broodje, zorg dat de dooier heel blijft. Bestrooi het ei met peper en zout en vervolgens met de peterselie.

Zet het broodje 10 minuten in de oven. Nu leg je aluminium folie over het broodje zodat deze niet te bruin wordt. Vervolgens bak je nog eens 10 minuten.

Is het geen plaatje?

Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren een lekker broodje te maken met paasontbijt.

Ik ga eerste paasdag gezellig dinchen met mijn moeder en stiefvader. Dit is lunchen/ dineren. Dus vanaf een uur of 15.00 lekker eten en daarna samen een film kijken.

 

Gaan jullie Pasen vieren? En wat doe je dan?