Ik maakte een tosti met appel en geitenkaas, een goddelijke combinatie. In dit artikel deel ik mijn recept.

Ken je dat dat je bepaalde fases hebt met eten? Ik zit nu in mijn tosti fase, kan maar niet genoeg krijgen van die heerlijk rijk belegde warme boterhammen. Om te variëren bedacht ik deze tosti. Een heerlijke combinatie.

Ingrediënten

  • 4 sneeën granenbrood
  • Half appeltje (Elstar) in partjes
  • Kaneel
  • 4 bolletjes geitenkaas
  • 10 pecannoten
  • Honing

Op dit moment eet ik het liefst granenbrood van Allergento. Hierin zit lijnzaad, boekweit en gierst. Lekker voedzaam dus. De sneetjes zijn super zacht en smaakvol, maar je kunt er ook perfect een voedzame tosti mee maken.

Foto 07-03-15 13 48 44Verwarm het tosti ijzer.

Foto 07-03-15 13 52 19Beleg twee boterhammen met de partjes appel en bestrooi met kaneel.

Foto 07-03-15 13 54 51Snijd de bolletjes geitenkaas doormidden en leg op de appelpartjes, leg hierop de pecannoten. Leg de boterhammen op elkaar en bak in het tosti ijzer.

Foto 07-03-15 13 59 06

Snijd de tosti’s diagonaal door. Dip het brood in de honing. En smullen maar!

Wat is jouw favoriete tosti?