Oh jongens, wat is dit makkelijk om te maken, maar wat smaakt het hemels en uiteraard helemaal glutenvrij. Tortilla chips uit de oven met kaas en een salsa dipje. 

Zin om (voor een grote groep mensen) snel een warme glutenvrije snack op tafel te zetten? Dan is dit super makkelijke recept ideaal.

Ingrediënten

  • Glutenvrije tortilla chips smaak nacho cheese (Aldi)
  • Geraspte kaas (voor saus en gratin)
  • Potje salsa dip (medium)

Zoals jullie weten, kom ik regelmatig bij Aldi. Deze supermarkt verkoopt redelijk veel glutenvrije producten. Van glutenvrije knakworsten, glutenvrije pasta tot glutenvrije tortilla chips. Met die laatste maakt ik een lekkere snack. Ik ben zelf dol op de smaak nacho cheese, dit is de oranje zak. Ook nam ik een potje salsa dip (medium) mee en een zakje geraspte kaas.

tortilla1

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pak een (mooie) schaal die in de oven kan. Giet hierin de gewenste hoeveelheid chips, strooi hier overheen gerapte kaas. Zorg dat de bovenkant van de chips ongeveer helemaal bedekt is met kaas. Zet de schaal 10 minuten in de oven. Pak een bord waar je de schaal op zet. Doe wat salsa dip in een sausbakje. En serveren maar.

tortilla2