Recept

Glutenvrij broodje avocado kipfilet

Het is alweer even geleden dat ik een recept voor een super lekker glutenvrij belegd broodje heb gepost. Ik heb er weer één voor jullie! Deze keer met kipfilet en avocado.

 

Op dit moment kan ik maar geen genoeg krijgen van kipfilet, cherrytomaatjes en avocado. Ik gebruikte deze gezonde ingrediënten om een heerlijke lunch voor mezelf te maken.

 

HET RECEPT

Glutenvrij broodje avocado kipfilet

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • 2 sneeën glutenvrij brood
  • 2 plakjes kipfilet
  • Halve avocado
  • Handje krulsla
  • Cherrytomaatjes
  • Roomkaas

 

Bereidingswijze

  1. Besmeer de sneeën brood met roomkaas, dit hoeft niet te dun, je moet de roomkaas wel proeven.
  2. Hier overheen leg je de kipfilet. Deze kipfilet komt van de Aldi, de ingrediënten hiervan zijn glutenvrij er staat alleen op de verpakking ‘kan sporen bevatten van gluten’. Deze zin negeer ik altijd, in de ingrediënten zit immers geen gluten.
  3. De sla leg je op de kipfilet.
  4. Lepel de avocado uit en verdeel dit over de twee sneeën.
  5. Snij de cherrytomaatjes in plakjes en verdeel die over je glutenvrije broodje. Wat zout en peper er overheen en smullen maar!
  6. Omdat roomkaas een flinke caloriebom is, laat ik dit ingrediënt tegenwoordig weg, dan heb je een mooie light versie en bijna net zo lekker! Eet smakelijk.

Klik hier voor recepten van andere lekkere belegde glutenvrije broodjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *