Recept

Glutenvrij salami kaas bladerdeeghapje

Ik maakte heerlijke salami kaas bladerdeeghapjes. Ideaal voor tijdens een feestje of verjaardag. Gemakkelijk van te voren te maken, niet moeilijk en super lekker.

 

Dit hapje maak ik regelmatig. Lekker voor tijdens een verjaardag, maar ook als tapashapje of zomaar omdat ze zo lekker zijn.

HET RECEPT

Glutenvrij salami kaas bladerdeeghapje

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediรซnten

Voor 18 hapjes

  • 1 rol Millefoglie (Schรคr)
  • 18 plakje droge worst (salami)
  • Handje raspkaas
  • 1 ei

 

Bij Aldi kocht ik een bakje met glutenvrije plakjes droge worst in de smaak salami. Deze supermarkt verkoopt ook de smaak chorizo, die is ook erg lekker in dit hapje. Ik koos deze keer voor salami.

 

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi het bladerdeeg. Snij de plak in de lengte in zes gelijke stukken, doe dit ook over de breedte. Je houdt nu 36 kleine vierkantjes over. Leg op 18 vierkantjes een plakje droge worst. Strooi hierover wat raspkaas. Leg de andere vierkantjes hierop en knijp de zijkanten goed dicht. Bestrijk de bovenkant met een dun laagje losgeklopt ei, dit gaat het makkelijkst met een bakkwastje.
  2. 15 ร  20 minuten in de oven.
  3. De hapjes zijn zowel warm als koud erg lekker.

Heb jij een lekker recept? Stuur het naar redactie@missglutenvrij.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *