Ik maakte een lekker glutenvrij recept voor Valentijn; Spakenburgs hart. Een dunne zachte boterkoek met wit glazuur waar je je creativiteit op los kunt laten.
Laatst was ik bij mijn zusje en ik vroeg wat ze aan het eten was. ‘Spakenburgs hart’, zei ze. ‘Ken je dat, dat is zó lekker, het is een soort dunne boterkoek met glazuur, ik haal het op de markt bij bakkerij ’t Stoepje.’
Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Alleen de naam al vind ik leuk en met dat glazuur kan je zoveel leuke dingen doen. Helaas verkoopt ’t Stoepje (nog) geen glutenvrij Spakenburgs hart.
Ik besloot dat ik een glutenvrij Spakenburgs hart wilde maken. Een lekker recept voor Valentijnsdag. Hoe leuk is het om zo’n hart van jouw Valentijn te krijgen? Ik zocht op internet naar een recept, uiteraard maakte ik mijn hart glutenvrij. Dit is hoe ik mijn hart uiteindelijk heb gemaakt.