Weinig tijd? Dit recept voor glutenvrije pasta spinazie staat met 15 minuten op tafel. Lekker, gezond, glutenvrij. Ik ben er dol op. Verse ingrediënten die maken een recept. Kies dus voor bladspinazie die niet uit het vriesvak komt, rauwe knoflook en heerlijke zoete tomaatjes. Ik deed er vandaag ook nog wat gerookte zalm doorheen, die had ik nog liggen maar dat is natuurlijk optioneel. We eten deze pasta ook heel vaak vegetarisch.
Glutenvrije tagliatelle
Ik gebruik in dit recept de glutenvrije tagliatelle pasta van het merk Barilla, wat mij betreft de allerlekkerste glutenvrije pasta ooit! Maar je mag natuurlijk ook een andere pasta gebruiken. Voor wie de glutenvrije Barilla pasta’s nog niet eerder heeft geproefd ‘You are missing out’ ik bestel ze zelf online bij de Appie. Ik ontdekte deze pasta al lang voordat ze in Nederland verkrijgbaar waren. Ik heb ze zelfs een keer gemaild om te vragen waarom het in Nederland niet verkrijgbaar was, zonder resultaat. Maar nu is het eindelijk zo ver. Nooit meer twee pasta’s koken want deze is zó lekker dat mijn vriend geeneens doorheeft dat we allebei glutenvrije pasta eten.
<<< De verpakking is lichtblauw, niet meer te verwarren met de donkere variant die niet glutenvrij is. Er staat een groot glutenvrij logo op de voorkant. Aanrader!