Iedereen gaat elk jaar weer op zoek naar hét perfecte dessert voor tijdens de feestdagen. Mocht je deze nog niet gevonden hebben, dan hebben wij een ideaal recept voor jou om lekker mee aan de slag te gaan. Een variatie op de klassieker tiramisu.
Het recept waar we mee aan de slag gaan, is misschien één van de eerste die in je opkomt, namelijk: glutenvrije TIRAMISU. Deze keer maken we een heerlijke tiramisu, met ontbijtkoek van Peijnenburg. Zonder alcohol, dus iedereen kan meegenieten!
Peijnenburg is al 130 jaar de ontbijtkoekspecialist! Wist je dat je Peijnenburg ontbijtkoek er makkelijk uitpikt door de unieke specerijenmix? En gelukkig heeft Peijnenburg ook twee glutenvrije opties, maar wel met de bekende smaak. Zo heb je de glutenvrije ongesneden ontbijtkoek, maar ook glutenvrije parelkandij!
ONTBIJTKOEK IS VEELZIJDIG
Het leuke van ontbijtkoek is dat het ontzettend veelzijdig is. Misschien denk je meteen aan een dikke plak met (room)boter. Heerlijk als tussendoortje op elk moment van de dag. Maar er is meer mogelijk dan je denkt! Je kan een plakje ontbijtkoek namelijk ook goed verwerken in recepten. Zo waren ook wij positief verrast over dit recept dat wij ontvangen hebben van Peijnenburg. De tiramisu klonk super lekker door de combi van de kruidige ontbijtkoek en limoen. We konden het dus niet laten om ‘m even uit te testen, voordat we dit recept met jullie delen.