Deze glutenvrije tonijnsalade valt bij vrijwel iedereen waarvoor ik ‘m maak in de smaak en ze vinden de salade vele malen beter dan de supermarkt variant. Ook is ie lekker fris doordat ik bosui en appel gebruik.
Tonijnsalade is toch wel echt mijn favoriete salade voor op brood, op een cracker of toastje. Ik heb standaard een blikje (of drie) tonijn in huis en de rest van de ingrediΓ«nten heb ik ook altijd op voorraad. Graag laat ik zien hoe ik mijn tonijnsalade maak. Uiteraard is ie 100% glutenvrij, maar ook heel smaakvol en veel lekkerder dan de kant-en-klare varianten uit de supermarkt.
De broodjes op de foto zijn de mini-baguettes van Semper (klik voor vezelrijk of klik voor naturel). Op dit broodje smaakt de tonijnsalade op z’n best vind ik. En op lekkere zoute glutenvrije toastjes is ie ook hemels. Zoals je kunt lezen, ben ik enthousiast. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren ook dit makkelijke recept te maken.