Recept

Glutenvrije én vegan Chocolate chip cookies? Dit recept heeft het allemaal!

Deze glutenvrije chocolate chip cookies zijn hier perfect voor de kou. Ze zijn makkelijk te maken, super lekker en ook nog vegan! Dit recept is heel snel gemaakt en daarom ook perfect als tussendoortje.

HET RECEPT

Glutenvrije én vegan Chocolate chip cookies? Dit recept heeft het allemaal!

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

Aanwijzingen

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
    2. Neem een kom en mix de cacao, boekweitmeel, baking soda en zout.
    3. Meng in een aparte kom de olie, suiker, sojamelk en vanille.
    4. Hak de chocolade in stukjes (de grootte kan je zelf kiezen).
    5. Voeg de meel mix geleidelijk toe aan de vloeibare mix en blijf roeren tot het mooi glad is.
    6. Voeg de stukjes chocolade toe.
    7. Verdeel het deeg in kleine circels over de ovenplaat.
    8. Bak de koekjes 8 tot 10 minuten gaar.

Eet smakelijk!

4 gedachten over “Glutenvrije én vegan Chocolate chip cookies? Dit recept heeft het allemaal!”

  1. Hi! Kloppen deze hoeveelheden wel? Mijn deeg is super donker en geen deeg want heel erg droog? Is geen samenhangend deeg van te maken en omschrijving lijkt uit te gaan van wat nattig deeg?

    1. Hi, ja het deeg is inderdaad donker door de cacaopoeder! Dat klopt gewoon 🙂 Koekjesdeeg mag zeker droog zijn en hoeft niet ‘nattig’ te zijn. Mocht zo droog zijn dat het echt uit elkaar valt, dan kan je iets meer olie toevoegen. Succes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *