Deze glutenvrije chocolate chip cookies zijn hier perfect voor de kou. Ze zijn makkelijk te maken, super lekker en ook nog vegan! Dit recept is heel snel gemaakt en daarom ook perfect als tussendoortje.

Sopaipillas (glutenvrij)
Hier vind je mijn recept voor Sopaipillas… Knapperig, goudbruin en perfect voor de koudere dagen!
4 gedachten over “Glutenvrije én vegan Chocolate chip cookies? Dit recept heeft het allemaal!”
Hi! Kloppen deze hoeveelheden wel? Mijn deeg is super donker en geen deeg want heel erg droog? Is geen samenhangend deeg van te maken en omschrijving lijkt uit te gaan van wat nattig deeg?
Hi, ja het deeg is inderdaad donker door de cacaopoeder! Dat klopt gewoon 🙂 Koekjesdeeg mag zeker droog zijn en hoeft niet ‘nattig’ te zijn. Mocht zo droog zijn dat het echt uit elkaar valt, dan kan je iets meer olie toevoegen. Succes!
Is het boekweitmeel te vervangen voor speltmeel?
Speltmeel is niet glutenvrij!