Recept

Heerlijke frisse avocado shake

Avocado’s zijn zooooo lekker! Ik belegde mijn broodje ermee, maar had toen nog een halve avocado over. Nu staat de avocado er om bekend dat ie snel overstuur gaat, hij moest dus worden gegeten. Maar mijn broodje zat vol. Ik dacht terug aan mijn vakantie in Marokko, daar maken de koffiebarretjes super lekkere avocado shakes. Yes, dat ging ik maken van halve mijn avocado. Alle ingrediënten heb je hiervoor vast voor in huis. Altijd een oplossing dus voor een (halve) overgebleven avocado.

HET RECEPT

avocado shake

Heerlijke frisse avocado shake

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten (voor 1 groot glas)

  • Halve avocado eetrijp
  • 250 ml houdbare volle melk
  • 1 eetlepel honing

Sinds ik vaak cappuccino maak, heb ik altijd houdbare volle melk in huis. Hier maak ik nou eenmaal de lekkerste cappuccino’s mee. Lekker vol en romig. Dit is ook de ideale melk voor deze shake. Andere melk kan ook, maar dan is ie ietsje minder romig. Zorg dat je melk lekker koud is dan wordt je shake dat ook.

 

Werkwijze

Doe de halve avocado de melk en de honing in een blender en mixen maar. Goed mixen tot de avocado helemaal is opgenomen. Mengsel in een leuk glas schenken, rietje erin steken, in de zon gaan zitten en genieten maar.

Heb jij dit recept geprobeerd? Wij horen graag wat je ervan vond. Deel het in een reactie onder deze post.

Dit recept is geschreven door Harmke in 2015

Harmke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *