Recept

Hemelse Sticky Snickers Koek (glutenvrij)

Dit glutenvrije recept wil je proeven. Wat een genot, zo smaakvol lekker sticky en het bevat maar 5 ingrediënten. Deze Hemelse Sticky Snickers koek vindt iedereen lekker!

 

Yes!!! Ik mag dit fantastische recept voor Sticky Snickers Koek met jullie delen. Want jongens, wat. is. dit. lekker! Een aantal weken geleden was ik bij Thea van Nr. 30 Creatieve Workshops. Ik had een super leuke dag en werd glutenvrij compleet in de watten gelegd.

Een lekker stuk appeltaart, een heerlijke lunch met pastasalade, soep en smakelijke broodjes. Aan het einde van de middag gaf Thea me een stuk koek en ik wist niet wat ik proefde. Halleluja! Wat een genot in mijn mond. Wat was dit? Ik moest het weten. Het was glutenvrije Sticky Snickers koek.

Ik vroeg Thea naar haar recept, want lieve lezers dit recept wil je proeven. En het leuk is dat je maar 5 ingrediënten nodig hebt.

 

OVER NR. 30 CREATIEVE WORKSHOPS

Nr. 30 Creatieve Workshops zit in Hierden (Gelderland). Eigenaresse Thea verzorgt creatieve workshops waarbij lekker eten en drinken een belangrijke rol speelt. Thea moet net als ik glutenvrij eten. Thea: ‘Zelf vind ik het nog wel eens lastig om een leuk uitje te vinden waarbij het glutenvrij ook als een feestje voelt. Vanuit mijn ervaring kan ik naast een hele leuke workshop ook een positieve glutenvrije beleving bieden.’

www.nummerdertig.com / facebook.com/Nr-30-Creatieve-Workshops

HET RECEPT

sticky snickers

Hemelse Sticky Snickers Koek (glutenvrij)

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

INGREDIËNTEN STICKY SNICKERS KOEK

WAT JE NODIG HEBT

  • Bakblik (27×15 cm)
  • Bakpapier
  • Bakspray of boter voor het invetten van het bakblik

WERKWIJZE GLUTENVRIJE STICKY SNICKERS KOEK

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht stand);
  2. Maal de Butterkeks en Choco Chip Cookies fijn in een keukenmachine;
  3. Vet het bakblik in en leg er een vel bakpapier in;
  4. Smelt de roomboter en voeg toe aan het koekmengsel;
  5. Schep het mengsel in het bakblik en druk goed aan zodat je een mooie bodem krijgt van koek;
  6. Hak de Snickers in plakjes en leg deze dicht naast elkaar op de koekbodem (de hele bodem moet bedekt zijn);
  7. Giet daarna het blikje gecondenseerde melk uit over de gehele bakvorm;
  8. Zet de koek in de oven en bak de koek in zo’n 25-28 minuten. De bovenkant mag echt lekker bruin zijn;
  9. Laat de koek volledig afkoelen in het bakblik;
  10. De koek is ook heel goed geschikt om in te vriezen.

 

Heb jij dit recept geprobeerd? Wij horen graag wat je ervan vond. Deel het in een reactie onder deze post.

Dit bericht en recept is geschreven door Harmke.

Harmke

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *