Wie heeft er zin in de allerlekkerste glutenvrije brownies ooit? Wij bakken hier bijna elke maand wel een lading brownies. Dan proberen we vaak een nieuw recept uit. Sommige zijn de moeite waard, andere recepten maken we nooit meer. Maar dit recept! Dit recept gaan we nog heel vaak maken.
Deze glutenvrije brownies zijn lekker smeuïg, compact, maar niet té zwaar en vooral heel erg lekker. Onze tip: gebruik een fatsoenlijke chocolade want dat maakt echt het verschil. Als variatie kun je natuurlijk van alles toevoegen aan dit recept. Denk aan bosbessen, walnoten, witte chocolade of smelt nog wat extra chocolade om achteraf over de brownies heen te gieten. Succes gegarandeerd. Bak je mee?
1 gedachte over “De lekkerste glutenvrije brownies ooit!”
Naar mijn idee is hij nog lekkerder als je de oven voor verwarmd op 170 graden en de brownie op die temperatuur slechts 20 minuten bakt. Dan blijft de binnenkant smeuïger.