Recept

Meesterbakker Vital sandwich met kipfilet en kerriemayonaise

Met het Meesterbakker Vital brood van Schär maakte ik deze heerlijke sandwich met kipfilet, komkommer en huisgemaakte kerriemayonaise.

 

Wanneer ik brood eet, maak ik er het liefst ook een feestje van. Deze sandwich smaakt fantastisch en is heerlijk voedzaam. Het Meesterbakker Vital brood vind ik echt lekker voor een eenvoudige sandwich.

HET RECEPT

Meesterbakker Vital Sandwich

Meesterbakker Vital sandwich met kipfilet en kerriemayonaise

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten voor 2 sandwiches

  • 6 sneeën Meisterbäckers Vital brood (Schär)
  • 4 plakjes kipfilet
  • Halve komkommer
  • 3 eetlepels fritessaus/mayonaise
  • 3 theelepels honing
  • 1 theelepel kerrie
  • Zout &peper
  • 2 handjes veldsla

Werkwijze glutenvrije sandwich met kipfilet, komkommer en kerriemayonaise

Doe in een kommetje de fritessaus, honing, kerrie en zout en peper en roer dit door elkaar. Proef of de dressing op smaak is. Besmeer vier sneeën met de kerrie mayonaise en leg hierop een plakje kipfilet. Snij de komkommer in plakjes en deze weer door de helft en leg ze op de kipfilet . Doe hierop wat veldsla. Leg de sneeën brood op elkaar zodat je drie boterhammen op elkaar hebt. Snij de broodjes schuin doormidden en doe in elke deel een prikker.

Heb jij dit recept geprobeerd? Wij horen graag wat je ervan vond. Deel het in een reactie onder deze post.

Harmke

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *