Recept

Glutenvrije frisse Farmer pastasalade met perzik

Dit is mijn zusje Magriet haar favoriete pastasalade: de frisse Farmer pastasalade met perzik. Voor mij maakte ze ‘m glutenvrij en graag deelt zij haar recept.

 

Magriet maakt deze pastasalade regelmatig. Hij is super simpel en je hebt ‘m zo klaar. Hij is dus ook goed te maken als glutenvrije pastasalade.

HET RECEPT

Glutenvrije frisse Farmer pastasalade met perzik

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

IngrediΓ«nten

Voor 4 personen

  • 300 gram glutenvrije pasta
  • 200 gram kipfiletreepjes (AH eigen merk is glutenvrij)
  • 3 bosuitjes
  • Blikje perzik op siroop (225 gram van AH)
  • 200 gram Farmer salade (AH eigen merk is glutenvrij)

Glutenvrije pasta is zeer geschikt voor pastasalade en is te koop in vrijwel alle supermarkten. Je vindt het in het dieetschap. Ook Aldi en Lidl verkopen glutenvrije pasta dit ligt bij de glutenvolle pasta (vraag eventueel een medewerker).

 

Werkwijze pastasalade

  1. Kook de pasta volgens de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snij de bosuitjes in ringetjes en snij de perzikstukjes kleiner.
  3. Doe de pasta in een schaal, doe hierbij de kipfiletreepjes, bosui, perziken en deΒ Farmer salade.
  4. Even goed husselen en klaar is je salade

Tip: Deze salade is erg lekker bij de bbq!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *