Zoeken
Recept

Recept: glutenvrije granentosti met geitenkaas en appel

Ik maakte een tosti met appel en geitenkaas, een goddelijke combinatie. In dit artikel deel ik mijn recept.

 

Ken je dat dat je bepaalde fases hebt met eten? Ik zit nu in mijn tosti fase, kan maar niet genoeg krijgen van die heerlijk rijk belegde warme boterhammen. Om te variëren bedacht ik deze tosti. Een heerlijke combinatie.

 

Op dit moment eet ik het liefst granenbrood van Allergento. Hierin zit lijnzaad, boekweit en gierst. Lekker voedzaam dus. De sneetjes zijn super zacht en smaakvol, maar je kunt er ook perfect een voedzame tosti mee maken.

HET RECEPT

Recept: glutenvrije granentosti met geitenkaas en appel

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

  • 4 sneeën granenbrood
  • Half appeltje (Elstar) in partjes
  • Kaneel
  • 4 bolletjes geitenkaas
  • 10 pecannoten
  • Honing

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm het tosti ijzer.
  2. Beleg twee boterhammen met de partjes appel en bestrooi met kaneel.
  3. Snijd de bolletjes geitenkaas doormidden en leg op de appelpartjes, leg hierop de pecannoten. Leg de boterhammen op elkaar en bak in het tosti ijzer.
  4. Snijd de tosti’s diagonaal door. Dip het brood in de honing. En smullen maar!

Wat is jouw favoriete tosti?

 

Dit recept is gemaakt door Harmke (oprichtster van Miss Glutenvrij)

 

Harmke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *