Zoeken
Recept

Glutenvrije salade met roombrie, noten en honing

Het was lunchtijd en mijn brood was op. Dus maakte ik met de ingrediënten die ik in huis had deze smaakvolle salade van sla, roombrie, een rood uitje en noten met een zelfgemaakte honing mosterd dressing.

 

Dit is een makkelijke, snelle, maar o zo smaakvolle salade om lekker van te genieten. Door de roombrie en noten krijg je een vol gevoel en kan je deze salade prima als lunch eten.

HET RECEPT

Glutenvrije salade met roombrie, noten en honing

Print het recept
mail het recept
in het recept
Print het recept
mail het recept
in het recept

Ingrediënten

Voor 1 persoon

  • 40 gram jonge bladsla
  • 1/4 van een klein rood uitje gesnipperd
  • 3 plakjes roombrie (die van Aldi is érg lekker)
  • Klein handje walnoten
  • Half handje pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Honing
  • Mosterd
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Doe de sla in een kom en doe hier een klein scheutje olijfolie door met wat zout en peper, zo maak je de sla lekker op smaak.
  2. Doe het uitje en de noten door de sla.
  3. Maak een dressing door 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd en wat zout en peper te mixen.
  4. Leg de roombrie over de sla en schenk de dressing hier overheen. Eet smakelijk!

Heb jij een lekker recept? Stuur het naar redactie@missglutenvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *