Zoeken

Budget Koken

Glutenvrije Tortiglioni met rode pesto

Glutenvrije Tortiglioni met rode pesto en knapperige pancetta!

Een wereld zonder pasta is eigenlijk lastig voor te stellen. Het is één van de meest gegeten gerechten in Nederland. En ook binnen een glutenvrij dieet zijn de opties gelukkig groot als het om glutenvrije pasta gaat. Deze keer geen spaghetti of macaroni, maar glutenvrije TORTIGLIONI! Ken jij deze pastavorm al? We maken ‘m met

Glutenvrije Tortiglioni met rode pesto en knapperige pancetta! Meer lezen »

Recept: 4 ingrediënten pasta – supersnelle glutenvrije Aglio e olio

Als dit niet het makkelijkste en snelste recept voor pasta is, dan weet ik het ook niet meer! Dit échte Italiaanse glutenvrije pastagerecht bevat maar 4 ingrediënten. Het koken van de pasta duurt het langst en de kans is groot dat je alle ingrediënten al gewoon in je keukenkastje hebt liggen.

Recept: 4 ingrediënten pasta – supersnelle glutenvrije Aglio e olio Meer lezen »

Summer Rolls – Vakantiegevoel in een rolletje

Eggrolls, springrolls, summerrolls, loempia’s – we gebruiken verschillende namen voor gevulde rolletjes. Hoewel deze hapjes en het algemene idee van de gerechten op elkaar lijken, zijn ze niet allemaal hetzelfde.   In Vietnam bestaan twee varianten: de verse, koude variant (Gỏi Cuốn) en de gefrituurde variant (Chả giò). Beide kunnen met rijstvellen gemaakt worden.  

Summer Rolls – Vakantiegevoel in een rolletje Meer lezen »

glutenvrije pindasaus

Glutenvrije pindasaus

Glutenvrije pindasaus is geen overbodige luxe! Bij de nasi of een stukje vlees van de barbecue lust ik namelijk graag een flinke schep pindasaus. Helaas zijn de meeste kant-en-klare pindasauzen en ook degene die je nog moet aanlengen met water, niet glutenvrij. Daarom maak ik mijn pindasaus het liefste zelfs. In dit artikel laat ik

Glutenvrije pindasaus Meer lezen »