Ik ben dol op tosti’s en dan niet alleen de standaard variant: ham & kaas. Op een tosti kun je eigenlijk van alles doen. Maak kennis met de glutenvrije tosti mosterd-kipfilet.
Een tosti is ideaal om je wat oudere glutenvrije brood toch nog te kunnen eten. Heb je dus nog een paar droge sneeën in huis, maak dan eens dit!
Ingrediënten
- Vier (oude) sneetjes glutenvrij wit brood
- Mosterd (bijvoorbeeld deze milde versie)
- Twee plakjes kipfilet
- Gesnipperd uitje
- Plakjes kaas
Smeer op twee van de vier sneetjes een laagje mosterd en strooi daar een deel van het gesnipperde uitje overheen.
Leg de kipfilet over de mosterd.
En dan de kaas. Doe de andere twee sneetjes bovenop de net belegde broodjes en leg ze in het opgewarmde tosti-apparaat.
Haal de sneetjes na zo’n vier à vijf minuten als ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is uit het ijzer.
Snijd de twee tosti’s schuin doormidden en smullen maar!
Zin in meer? Probeer dan ook eens deze tosti met gerookte zalm.
Heb jij een lekker tosti-idee die je graag wilt delen? Stuur deze dan door naar redactie@missglutenvrij.nl
ziet er heel goed uit. eet smakelijk
Ha Harmke,
Ik heb jouw site pas 2 dagen geleden ontdekt. En vandaag deze tosti gemaakt. Jeetje wat heb ik zitten smullen. Deze is voor herhaling vatbaar! Dank je wel dat je deze wilde delen.
Groetjes, Astrid
[…] van mijn favoriete tosti’s: die met mosterd en kipfilet. Klik hier voor het […]