Uiteten zonder gluten? Vul de enquête in

De Nederlandse Coeliakie Vereniging vraagt om jouw hulp. Door een enquête onder de glutenvrije eters in ons land hopen ze beter in kaart te brengen wat de wensen en lasten zijn van gasten met coeliakie. Hiermee kunnen ze d.m.v. de Horeca Alliantie Glutenvrij het glutenvrije horeca landschap beter informeren en hopelijk verruimen. Doe je mee?

 

 

Wat schrijft de NCV?

Uit eten gaan met een glutenvrij dieet is vaak een hele uitdaging. Er zijn maar een paar eetgelegenheden in Nederland waar de keuken is gecontroleerd op glutenvrij eten, deze zijn aangesloten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij. Het zou geweldig zijn als er veel meer eetgelegenheden bij komen.

 

Maar waar zou jij graag uit eten gaan? Welke keuken heeft jouw voorkeur? Wat mag het kosten? Wil je ervoor reizen of liever niet? Wanneer voel je je veilig? Waar moeten eetgelegenheden terug te vinden zijn?

 

De enquete

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen, vragen we je deze enquête in te vullen. Het duurt maar een paar minuten.

 

” Niet alleen wij, maar ook alle horecaondernemers in Nederland zullen hier erg veel aan hebben. Met jouw bijdrage willen we ervoor zorgen dat je op nog meer plekken in Nederland zorgeloos glutenvrij uit eten kunt gaan. Alvast bedankt voor je tijd en input! ”  –de NCV.

Bron: https://www.glutenvrij.nl/actueel/nieuwsartikel/842?fbclid=IwAR36Pl7Vy86LGNUU4fo3hQkWJbWs45Tep39cHSIMyOaQC4jDXgywNxrnWiw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *