Wat zijn wraps toch ideaal, heerlijk als lunch, maar ook als hapje. Ik belegde er één met kruidenroomkaas en gerookte kipfilet, een heerlijke combi. 

Ik was weer eens creatief met de wrap. Bij supermarkt Aldi vond ik gerookte kipfilet plakjes die ik enorm lekker vind. Deze kipfilet leek mij een fijn ingrediënt voor op de wrap en ja dat was ie zeker! Samen met kruidenroomkaas en wat groenvoer maakte ik een heerlijke glutenvrije lunch.

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 wrap Schär
  • 1 flinke eetlepel kruiden roomkaas
  • 5 plakken gerookte kipfilet
  • Handje ijsbergsla
  • Paar stengels verse bieslook

Werkwijze wrap

Doe de wrap 30 seconden in de magnetron op 700 watt. Besmeer de wrap met de kruiden roomkaas. Leg hierop de plakken gerookte kipfilet. Snij de ijsbergsla en bieslook fijn en doe dit op de wrap. Vouw de wrap dubbel en snij doormidden. En klaar is je lunch wrap.

Je kunt de wrap uiteraard ook in kleinere stukjes snijden als hapje of meenemen als lunch voor op school, werk of onderweg.

Waarmee beleg jij graag je wrap?

[amo_member id=”14536″ item-width=”250″ align=”left” item-margin=”20″ full-width=”yes” panel=”right”]