Wat zijn wraps toch ideaal, heerlijk als lunch, maar ook als hapje. Ik belegde er één met kruidenroomkaas en gerookte kipfilet, een heerlijke combi. 

Ik was weer eens creatief met de glutenvrije wrap. Bij supermarkt Aldi vond ik gerookte kipfilet plakjes die ik enorm lekker vind. Deze kipfilet leek mij een fijn ingrediënt voor op de wrap en ja dat was ie zeker! Samen met kruidenroomkaas en wat groenvoer maakte ik een heerlijke glutenvrije lunch.

Glutenvrije wrap kip

Glutenvrije wrap met kip als lunch of als hapje

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 glutenvrije wrap Schär
  • 1 flinke eetlepel kruiden roomkaas
  • 5 plakken gerookte kipfilet
  • Handje ijsbergsla
  • Paar stengels verse bieslook

Werkwijze wrap

Doe de wrap 30 seconden in de magnetron op 700 watt. Besmeer de glutenvrije wrap met de kruiden roomkaas. Leg hierop de plakken gerookte kipfilet. Snij de ijsbergsla en bieslook fijn en doe dit op de wrap. Vouw de wrap dubbel en snij doormidden.

Je kunt de wrap uiteraard ook in kleinere stukjes snijden als hapje of meenemen als lunch voor op school, werk of onderweg. Met een cocktailprikker kan je ervoor zorgen dat de rolletjes niet uit elkaar vallen. En wat ook nog leuk is: je lunch ziet er vrolijk en leuk uit! Daarmee kan je wel

Waarmee beleg jij graag je wrap?

 

 

Zoek je inspiratie voor lunch of hapjes voor kinderen om mee naar school te nemen? In onze blog ‘een glutenvrije kinderlunch‘ staan nog vier andere tips voor een heerlijke en makkelijke schoollunch.