Wraps vind ik ideaal om snel een hapje mee te maken of een lekkere lunch. Deze glutenvrije wrap rolletjes met ricotta, rauwe ham en pesto maakte ik als voorgerecht en dat smaakte erg goed. 

Ik kan me nog goed de tijd herinneren dat er geen glutenvrije wraps te koop waren. Nooit kon ik zo’n lekker hapje eten of een wrap volgegooid met heerlijke ingrediënten. Gelukkig is die tijd nu anders en maak ik regelmatig hapjes met wraps. Zoals deze wrap rolletjes met ricotta, pesto en rauwe ham. Super eenvoudig, maar heel erg lekker. Ideaal voor een feestje als hapje, maar ook als snack of voorgerecht.

Ingrediënten (6 rolletjes)

  • 1 Wrap (Schär)
  • 2 eetlepels ricotta
  • 1 flinke eetlepel groene pesto
  • 3 plakken rauwe ham (Parmaham)

Werkwijze

Doe de wrap 30 seconden in de magnetron op 700 watt. Besmeer met de ricotta en vervolgens de pesto. Leg vervolgens de rauwe ham hierop en rol de wrap dicht. Snij met een mes de wrap in rolletjes en serveer eventueel met een prikkertje erin.

Weet jij nog een lekker hapje gemaakt met Wraps? Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en hoor het graag. Deel jouw tip  bij de comments.