HÉT ONLINE
MAGAZINE VOOR
DE GLUTENVRIJE FOODIE!

Alles wat je moet weten over ons en Miss Glutenvrij!

In 2012 zette Miss Glutenvrij haar eerste recept online. Dit was een glutenvrij brood. Al snel stond de site vol met een breed scala aan lekkere glutenvrije recepten. Niet veel later groeide dit uit tot een online community waar ervaringsverhalen, tips en natuurlijk lekkere recepten werden gedeeld en uitgewisseld. 

 

Omdat een glutenvrij dieet niet hoeft te betekenen dat je niks lekkers meer kunt eten en nergens meer naar toe kunt, schrijft Miss Glutenvrij over alles op glutenvrij gebied: heerlijke recepten, zorgeloze vakanties, de lekkerste glutenvrije producten met reviews en recensies en meer. 

 

Door de jaren heen heeft Miss Glutenvrij veel verschillende enthousiaste gezichten gehad. Vandaag de dag zijn we met een team van

drie man sterk! Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten en persoonlijke verhalen die aansluiten bij Miss Glutenvrij. 

 

Maar wie is nou precies Miss Glutenvrij? Miss Glutenvrij is geen specifiek persoon, eerder een community die staat voor inclusiviteit, diversiteit en behulpzaamheid. We helpen elkaar om extra te genieten van lekkere maaltijden ondanks een, soms wat belemmerend, dieet. We zullen in de toekomst ook helpen bij een vegan, lactosevrij, pindavrij of suikervrij dieet! 

 

Wij doen ons best om uiteindelijk iedereen te helpen een weg te vinden in deze wereld van verschillende eetstijlen en diëten. 

Help jij ook mee?

recepten

lifestyle

persoonlijk

gezondheid

gespot

tips & tricks

recepten

lifestyle

persoonlijk

gezondheid

gespot

tips & tricks

Ik zoek altijd voor lekkere glutenvrije recepten op Miss Glutenvrij. Als ik het even niet meer weet, werp ik een blik en kom ik er altijd weer uit! Top!

Petra de Vlieters

06 2022

Miss Glutenvrij heeft leuke recepten en ervaringen in restaurants etc.

Megan

02 2023

Ik lees Miss Glutenvrij voor de persoonlijke verhalen en de recepten!

Daphnie

02 2023

Miss Glutenvrij heeft fijne tips over producten die ik nog niet kende.

Janneke

02 2023

Een veelzijdige pagina!

Giselle

02 2023

Ik vind dat Miss Glutenvrij heel veel lekkere tips heeft.

Kimmy

02 2023

Door Miss Glutenvrij leer ik nieuwe initiatieven kennen, er zijn nuttige tips, hot spots en Miss Glutenvrij verbindt de glutenvrije community.

Dorien

02 2023

Op Miss Glutenvrij ontdek ik plekken om glutenvrij te eten.

Mara

02 2023

Scan de QR-code en volg ons op social media.

@missglutenvrij

Onze Missie & Visie.

De missie van Miss Glutevrij is het glutenvrije dieet voor iedere glutenvrije foodie lekker (en) makkelijk te maken.

 

Visie:

Miss Glutenvrij verbindt iedereen die glutenvrij is met elkaar (online). Er is een trouwe en behulpzame community waar tips, ervaringen en recepten worden gedeeld. Miss Glutenvrij focust zich op deskundige informatie, duidelijke uitleg, handige tools, snelle recepten en een stukje entertainment.

 

Miss Glutenvrij creeërt aandacht en begrip voor de glutenvrije lifestyle, (mis)informatie over coeliakie en verlegt daarnaast haar focus op nog meer voedselintoleranties, allergieen en dieëten.

 

Zo maken we het voor hem, haar of diens die een strikt dieet moet volgen een stukje makkelijker en natuurlijk lekkerder!

 

GASTBLOGGER
VOOR MISS GLUTENVRIJ

WAT KAN JE VERWACHTEN?*

*Deze functie is op vrijwillige basis.

Heb jij een vlotte pen en vertel jij graag meer over jouw glutenvrije ervaringen of deel jij jouw lekkerste glutenvrije recepten? Wordt gastblogger voor Miss Glutenvrij!


  • Met het schrijven van de blogs mag je, jouw linkjes naar je eigen site of social media toevoegen. Zo helpen we elkaar een beetje!
  • Miss Glutenvrij krijgt weleens een uitnodiging voor een pers event, proeverij of unboxing. We streven ernaar om onze trouwe gastbloggers hierin zoveel mogelijk te betrekken.
  • Jaarlijks belonen wij onze trouwe vrijwilligers met een goedgevulde box vol glutenvrije lekkernijen!

Interesse? Vul rechts het inschrijfformulier in of mail naar redactie@missglutenvrij.nl.

Meld je hier aan als gastblogger!

SAMENWERKEN
MET MISS GLUTENVRIJ

Miss Glutenvrij werkt graag samen met leuke glutenvrije merken of evenementen.

 

Voor vragen omtrent samenwerkingen of advertentie mogelijkheden neem dan contact op met info@missglutenvrij.nl