Search

3x glutenvrije productreviews voor de zoete trek

Wij vinden het heel leuk om af en toe nieuwe glutenvrije producten te proberen. Soms zien we een verpakking die er veelbelovend uitziet. Dan wachten we tot we weer met z’n drietjes zijn om te proeven en een eerlijke review te kunnen geven van het product. Drie meningen zeggen meer dan één, en bovendien vinden we het ook nog eens gewoon gezellig om met elkaar iets nieuws te proeven.

 

Wat wij testten

Hier lees je wat we ervan vonden!

 

Made Good Mornings Blueberry Soft Baked Oats Reepje

De naam van dit reepje is al een hele mond vol. De Made Good Mornings Reepjes zijn er in twee smaken: Blueberry en Chocolate Chip. Het ‘soft baked’ aspect is misschien een soort hype bij de nieuwe glutenvrije koekjes, want we hebben natuurlijk ook sinds kort de Schär Soft Baked Cookies.

 

Onze eerlijke mening is dat deze reepjes een beetje een vreemde substantie hebben. Een beetje als harde havermoutpap qua structuur. Dat waren we alledrie wel met elkaar eens. De smaak is wel erg goed en lekker! Maar laten we zeggen, we zijn niet heel enthousiast en kiezen liever dit reepje van Made Good 🙂

 

Glutenvrije Regenboog Donuts!

Glutenvrije donuts… Dit is iets om een haat-liefde verhouding mee te hebben. Want échte glutenvrije donuts, zoals je ze glutenvol hebt? Die zijn er vrijwel niet. We volgen één account op Instagram van een plekje in Londen waar ze écht gefrituurde glutenvrije donuts hebben. Ze zien er heerlijk uit, maar het is niet om de hoek. Mocht je ooit in Londen zijn… Een bezoekje waard misschien.

 

Maar voorverpakte glutenvrije donuts zijn geen échte donuts, maar meer cakejes. Deze regenboog donuts winnen wel de prijs qua looks! Ze zijn super schattig. Er zijn meer smaken, maar die hebben wij (nog) niet geprobeerd).

 

Als je geen donut verwacht, maar gewoon een vrolijk glutenvrij cakeje, dan is deze best lekker! Wat aan de droge kant, maar niet storend. Ze zijn vrij vullend, en zoet. We vinden het een tweede kans waard en proberen volgende keer een andere smaak. Pistache lijkt ons ook lekker. Maar nogmaals: verwacht geen klassieke donut.

 

glutenvrije donuts review

glutenvrije donuts review

 

 

Sweet FA Peanut Butter Cookies

Oké, toegegeven: deze koekjes kochten wij omdat de verpakking er zo leuk uitzag! Want ze zijn echt wel prijzig: bijna €4 voor een klein pakje. Ze zijn vegan en biologisch. Maar we waren aangenaam verrast door deze koekjes! Ze zijn super knapperig en de pindakaas is niet té overheersend. Ze smaken een beetje naar glutenvrije kletskoppen, ook al zien ze er heel anders uit. Maar: net als klassieke kletskoppen: ze zijn erg zoet! Al met al vonden wij ze dus super lekker en voor eens in de zoveel tijd echt de prijs waard!

 

Sweet FA review

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *