Bak-het-zelf Box: December Editie

Glutenvrij december doorkomen? Miss Glutenvrij maakt het je graag wat makkelijker. Feest en eten gaan altijd samen. Dit geldt ook voor de maand december. We helpen je graag een handje om glutenvrije lekkernijen op tafel te toveren, door de December: Bak-Het-Zelf Box. Een box met 7 glutenvrije bakproducten tegen een voordelige prijs. Lees snel verder! 

 

Bak Het Zelf Box

Bak-het-zelf Box: december editie

Deze box zit vol producten en bakmixen om zelf heerlijke glutenvrije baksels te creëren. Je kan variëren met de artikelen die in de box zitten en combineren. Net waar je zelf zin in hebt! Deze box helpt je door Sinterklaas, Kerst én Oud-en-Nieuw heen!

 

Inhoud van de Bak-het-zelf Box

De inhoud van de box is nauwkeurig samengesteld. Er zitten 7 producten in: 5 bakmixen en 2 extra’s.

Met deze producten kan je meerdere kanten op. Je kan gevulde speculaas maken, of een feeststol met amandelspijs. Ook kan je de koekjesmix op smaak brengen met de Gingerbread Spice mix. Waarom hebben we gekozen voor Gingerbread Spice? Deze kruidige mix is perfect voor deze tijd van het jaar! Het is nét wat anders dan de speculaaskruiden, omdat de verwarmende gember duidelijker aanwezig is in de Gingerbread Spice mix.

 

Hoe koop je de box?

Hier vind je de link naar de box. Hij is te koop voor €19,95, wat een aantrekkelijke prijs is.

Koop de Glutenvrije Bak-Het-Zelf December Box hier! 

 

 

Glutenvrije December Box

 

Recepten

De komende weken zullen er recepten volgen met de producten die in deze box zitten. Ben je de Pumpkin Latte al zat? Probeer dan de Gingerbread Spice Latte. Het recept zal binnenkort hier verschijnen. Ook recepten voor gevulde speculaas, feestbrood en meer zullen in de loop van de weken geplaatst worden. Bak je gezellig mee?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *