Wij geven 3 x het boek Bakken Zonder Gluten weg

Een levenslang glutenvrij dieet is beslist niet elke dag het allerleukste dieet maar dat wil niet zeggen dat we er zelf geen feestje van kunnen maken. Het boek ‘Bakken Zonder Gluten’ bewijst maar weer dat we eigenlijk niks hoeven te missen. Jij maakt als lezer kans op dit prachtige boek. Doe je mee?

 

Omdat vandaag de internationale dag van de coeliakie is gaan we hier op Miss Glutenvrij van start met een paar hele leuke glutenvrije winacties. Meer lezen over coeliakie? Klik dan hier!

 

Bakken Zonder Gluten

Eigenlijk hoef je niks te missen als je geen gluten meer mag eten. Dan moet je wel even de handen uit de mouwen steken. In dit mooie boek staan ruim 100 haalbare glutenvrije recepten. Een boek dat stiekem niet mag ontbreken in de glutenvrije keuken. Emmelou heeft trouwens ook een blog. Op Bakers and Fakers staan een heleboel lekkere recepten.

 

Van Faux Roggebrood tot echte Eclairs

Mis je de smaak van fries roggebrood? Geen zorgen want in het boek ‘Bakken Zonder Gluten’ vind je zélfs een recept voor Faux Roggebrood (zonder rogge natuurlijk). De eclair hierboven staat ook in het boek en is gevaarlijk lekker. De croissants van de cover staan natuurlijk meteen op ons lijstje. Nieuwsgierig naar de andere recepten uit het boek? Hier (klik) staat een inhoudsopgave.

 

Wij geven 3x het boek weg!

Sta jij al helemaal te popelen om zelf aan de slag te gaan met al die heerlijke recepten? Ik heb goed nieuws. Wij mogen 3 van onze lezers blij maken met dit mooie boek. Laat ons hieronder even weten wat je als eerste zou willen bakken? We zijn benieuwd.

*Vergeet niet om een geldig mailadres te gebruiken zodat we makkelijk contact kunnen opnemen. Je mailadres gebruiken we niet ook voor iets anders. De winnaars ontvangen uiterlijk 1 juni 2020 bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 


 

Dit boek is geschreven door Emmelou Green van Bakers and Fakers. (I.M. 2022).

1 gedachte over “Wij geven 3 x het boek Bakken Zonder Gluten weg”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *