Welke beroemdheden zijn net als jij glutenvrij?

Ook in Hollywood kampen mensen met gluten intolerantie. Dankzij instagram krijgen we eindelijk een kijkje in de glutenvrije keukens van deze échte sterren. Welke beroemdheden zijn net als jij glutenvrij?

 

Jessica Alba

Jessica Alba deelt regelmatig haar glutenvrije homecooked meals via twitter en instagram. Het is niet duidelijk of ze ook echt coeliakie heeft maar ze volgt wel een glutenvrij dieet.

 

Miranda Kerr

Miranda Kerr probeer gluten te alle tijden te vermijden en deelt haar lekkere recepten zelfs op youtube. Deze koekjes gaan we in ieder geval een keertje uitproberen.

 

 

Zooey Deschanel

Met een allergie voor tarwe en soya volgt Zooey een strikt glutenvrij dieet. In de media heeft ze weleens laten weten dat ze het niet zo heeft op mensen die alleen maar de glutenvrije hype volgen want zelf zou ze veel liever wel gewoon glutenrijk eten. We feel you sister!

 

Kourtney Kardashian

We hopen dat Kourtney en Zooey elkaar nooit treffen in het glutenvrije gangpad van de supermarkt want deze Kardashian is de definitie van een glutenvrije hyper.

 

 

Ryan Phillippe

Vertelde in een interview met Men’s Health dat hij op aanraden van zijn arts een glutenvrij dieet volgt en zich daar veel beter bij voelt. Hij gelooft vooral dat een glutenvrij dieet veel gezondheidsvoordelen heeft en heeft zover wij weten geen coeliakie.

 

Miley Cyrus

Schreef op twitter dat ze een gluten en lactose allergie heeft. Het gaat niet om afvallen maar om gezondheid! schreef Miley.

 

 

 

Lees ook het heftige verhaal van Saskia. Zij verzon coeliakie omdat ze wilde afvallen en een eetstoornis had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *