Zoeken

De Drie Glutenvrije Favorietjes van Floor van Miss Glutenvrij

Glutenvrije favorietjes: In sommige producten kan je gewoon ALTIJD zin hebben! Dat is wat ons betreft een goed product. Goede glutenvrije producten zijn soms lastig om te vinden. Het vervelende is dat een nieuw product uittesten soms een behoorlijk duur grapje kan zijn, vooral als het tegen blijkt te vallen! Zonde als je erachter moet komen dat je glutenvrije broodje van €4,50 tóch niet zo lekker is als hij er uit zag. 

 

Daarom helpen we je graag een handje. We vragen verschillende glutenvrije eters welke producten tot hun persoonlijke top 3 behoren! Als tweede in deze challenge, volgt hier de glutenvrije favoriete top 3 van Floor.

 

Floor van Miss Glutenvrij

Ik ben Floor en ik ben 25 jaar. Ik werk voor Miss Glutenvrij als grafisch ontwerper en content creator. In mijn (schoon/)familie komen glutenvrije intoleranties/coeliakie voor. Zo heb ik afgelopen tijd heel wat opgestoken over lekkere glutenvrije recepten, het belang van kruisbesmetting en het waarborgen hiervan. Ik zet mij in voor het creëren van een glutenvrije community waar mensen vragen kunnen stellen, ideeën en adviezen kunnen uitwisselen en een gevoel van begrip krijgen. Hier volgt mijn top 3!

 

1. Chocolate Chip Biscuit Breaks van Nairn’s

De Nairn’s Chocolate Chip koekjes zijn by far het meest gegeten koekje op kantoor. Omdat wij in het zelfde pand als Glutenvrijemarkt zitten, zien de magazijn medewerkers mij regelmatig dit lekkere koekje afrekenen. Het is fijn om te eten als snackje of om mee te nemen. Het zijn totaal 3 stuks, per stuk bevatten het 4 koekjes. Het zijn lekkere crunchy koekjes met heerlijke stukjes chocolade! Een groot voordeel is dat deze koekjes niet droog proeven.

 

2. Gele Linzen Lasagna bladen van Your Organic Nature

Deze gele linzen lasagna bladen zijn een heerlijke voedzame basis voor een lekkere lasagna! Het is rijk aan eiwitten, wat ik prettig vind omdat ik in mijn vrije tijd regelmatig in mijn sportkleding sta. Los van alle ‘gezonde’ voordelen is het ook gewoon een lekkere smaak en kwalitatief product.

 

3. Chocolate Cheezecake van Daiya

Oef, wanneer het om chocolade gaat en vooral om deze cheezecake gooi ik al mijn gezonde voornemens uit het raam. Voor de echte zoetekauw is dit geweldig! Ik zou zo deze hele taart op willen eten… Het is (natuurlijk) glutenvrij maar ook vegan! Je kan dit bestellen bij Bfreez.nl. Hier zeggen ze dan ook: “De vulling van de taart is luchtig en de bodem heeft een heerlijke crunch.” Daar ben ik het 100% mee eens!

 

Wie gaat hierna zijn/haar glutenvrije favorietjes delen?

Dit waren mijn drie favorieten. Ik moet zeggen, ik zou het lijstje nog langer kunnen maken… Het was even goed kiezen. Maar deze drie glutenvrije favorietjes zou ik echt iedereen durven aan te bevelen. Ik denk dat iedereen wel ultieme favorietjes heeft, die je elke dag zou eten, of altijd mee wil hebben voor een weekendje weg. Daarom geef ik het stokje door aan mijn collega Eva. Dus nu de beurt aan jou, Eva, om een lijstje te maken van jouw drie favoriete producten! Het mag van alles zijn… Als je er maar fan bent. En aan wie geef jij daarna het stokje door?

 

Heb jij deze producten al een keer gegeten? En wat vond je ervan? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *