De Glutenvrije Horeca app – Eindelijk beschikbaar

Deze blog is aangeleverd door Ilse en Sander, de ontwerpers van de Glutenvrije Horeca App.

 

We hebben leuk nieuws: op maandag 23 oktober hebben we de Glutenvrije Horeca app gelanceerd! Deze langverwachte app is nu beschikbaar en belooft glutenvrij uit eten gaan eenvoudiger te maken.

 

Download de app en ervaar het zelf

In plaats van je te vertellen waarom we de app zo geweldig vinden, willen we je graag uitnodigen om de app zelf te ontdekken. De Glutenvrije Horeca app is nu beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store. Je kunt de app via de onderstaande links downloaden.


Downloaden in de App Store

Download in de Play Store 

 

Zorgeloos en spontaan glutenvrij uit eten

Als iemand die glutenvrij eet, ben je vast bekend met de uitdagingen van uit eten gaan. Het kan een hele klus zijn om een geschikt restaurant te vinden, en zelfs als je er een hebt gevonden, is het menu vaak beperkt. De Glutenvrije Horeca app is speciaal ontwikkeld om deze obstakels weg te nemen en spontaan glutenvrij uit eten gaan weer mogelijk te maken.

 

Hoe werkt het?

De Glutenvrije Horeca app is gemaakt voor en door glutenvrije eters. Met de app kun je locaties ontdekken, recensies lezen van anderen, je eigen favorieten horecagelegenheden toevoegen en ervaringen delen. Dit kan door op de kaart te kijken of gebruik te maken van de zoekbalk, zo vind je moeiteloos horecagelegenheden in jouw omgeving.

 

Jouw bijdrage is van onschatbare waarde

De kracht van de Glutenvrije Horeca app ligt in de betrokkenheid van jullie als glutenvrije eters! We willen glutenvrije eters aanmoedigen om ervaringen te delen, aanbevelingen te doen en recensies achter te laten. Samen kunnen we werken aan het opbouwen van een uitgebreide database met glutenvrije vriendelijke horecagelegenheden.

*Tekst gaat verder onder de afbeelding*

 

Glutenvrije Horeca App informatie Glutenvrije horeca II

 

Toekomstplannen en jouw feedback

Hoewel de app nu live is, betekent dat niet dat ons werk klaar is. We zullen de app voortdurend blijven verbeteren en je kunt in de nabije toekomst nieuwe functies en verbeteringen verwachten. We luisteren graag naar de ideeën, frustraties en ervaringen, dus we waarderen jouw feedback enorm. Heb je ideeën of suggesties? Laat het weten door te mailen naar info@glutenvrijehoreca.nl. Samen maken we glutenvrij uit eten gaan eenvoudiger.

 

Deze blog en beeldmateriaal zijn aangeleverd door Ilse en Sander, de gezichten achter de Glutenvrije Horeca App

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *