Search

De Glutenvrije Horeca App: Makkelijk Glutenvrij Uit Eten

Een app die glutenvrij uit eten gaan makkelijk kan maken? Wij hebben de ontwerpers van de Glutenvrije Horeca App gevraagd om iets te schrijven over hun plannen. Klinkt goed toch? Zo kan je binnenkort makkelijker glutenvrij uit eten bij jou in de buurt of na een dagje stad.

 

MAKKELIJKER UIT ETEN MET DE GLUTENVRIJE HORECA APP

Je herkent het vast wel; je wilt spontaan uit eten met vrienden of familie, maar voor jou als glutenvrije eter is het altijd een flinke uitdaging om een geschikt restaurant te vinden. Na een uitgebreide zoektocht op het internet en een paar telefoontjes, vind je uiteindelijk een restaurant dat aansluit op jouw wensen. Fijn!

Eenmaal aangekomen bij het restaurant is het niet zoals je had gehoopt. Je bekijkt de menukaart en ziet dat er maar weinig geschikte opties voor je tussen staan. Verder dan een glutenvrij broodje of een salade komt het helaas niet. Teleurstellend!

 

ONTSTAAN VAN HET IDEE

Dit is een van de vele voorbeelden waarom wij het tijd vonden voor een oplossing! Het hoeft volgens ons niet moeilijk te zijn om geschikte horecagelegenheden te vinden. Tegenwoordig zijn er steeds meer plekken waar glutenvrije opties verkrijgbaar zijn, ze zijn alleen nog niet goed vindbaar. Met de Glutenvrije Horeca App willen we daar verandering in brengen.

 

WAAR WILLEN WE NAARTOE?

Het moet met de app makkelijker worden om als glutenvrije eter snel geschikte horecagelegenheden te vinden. Het doel is dan ook om een plek te realiseren waar mensen horecagelegenheden kunnen vinden, aanbevelen en beoordelen. Bij het beoordelen kan je aangeven in hoeverre een horecagelegenheid rekening houdt met glutenvrije eters. Zo wordt het zowel voor mensen met coeliakie als mensen met gluten sensitiviteit duidelijk welke plekken aan hun wensen voldoen.

 

WAAR WE NU STAAN?

Een app als deze werkt alleen als veel mensen enthousiast bijdragen aan de beoordelingen en aanbevelingen. Vandaar dat we op dit moment op zoek zijn naar zo veel mogelijk enthousiastelingen die willen meedenken en bijdragen. Zo kunnen we met z’n allen een succes maken van de app!

Word jij enthousiast van de app of heb je ideeën en wil je graag bijdragen? Meld je dan nu aan op glutenvrijehoreca.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! Je kan ons ook volgen op Instagram @glutenvrijehoreca.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *